daniu84 28.12.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 witam,to moj pierwszy post na ty forum i mam pytanko. remontuje sobie salon i mam zamiar kupic biokominek i nie mam pomyslu jak moge go zabudowac np kartongipsem. chcialbym go zamontowac w miejscu laczenia scian czyli w rogu i zalezy mi zeby to ladnie wygladalo , mam zamiar zrobic wlacznik do niego przy wejsciu do pokoju i myslalem zeby go jakos karton gipsem zabudowac i porobic jakies półeczki podswietlane halogenami . prosze o jakies pomysly jezeli mozna jakies FOTKI bede wdzieczny. Z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 może tu : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=58865&postdays=0&postorder=asc&start=1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts