Jaroma 11.05.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Czy ktoś budował z klinkieru? Jaki i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.05.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Ważniejsze raczej jak budować by nie schrzanić. Jest dużo rzeczy, które warto w tej kwestii wiedzieć. Ja się dużo wypowiadałem na ten temat, więc możesz poszukać moich wypowiedzi ze słowem klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shatterhand 11.05.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 No rzeczywiście tu trzeba wybrać naprawde znanego i dobrego producenta!Wyznaje zasade ze skoro się coś sprzedaje dobrze tzn musi być dobre i już!!Zwłaszcza ze to duzo kosztuje i musi być dobrej jakości bo jak zaczną się robić wybrzuszenia i cegła zacznie spadać to zachowaj Panie Boze!!!Obejrzyj ponad 10 ofert i wróc do pierwszej...:smile:3maj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.05.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Tak, budowałem. Wtedy HANSON teraz to się nazywa WIENEBERGER czy jakoś tak... Kolekcja ,,Polonia": cegła ,,Silesia" - brązowa i ,,Lubavja" - czerwona. W tych kolorach kształtki parapetowe i na słupki. Co do ceny, to szukałem w dużych centrach klinkieru, efekt: zamiast płacić odpowiednio 2,20 i 1,50 zł/szt. zapłaciłem 1,90 i 1,29 zł/szt.(oszczędność ok.3tys. zł ). Jeżeli chcesz kupować w Polsce południowej napisz na priv lub e-maila dam namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts