pi0tr 22.12.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 temat bardzo nudny ale pomocne jest usłyszeć zdanie innych osób.Dom dla rodziny 2+2 i 2 auta:)) nie za duży nie za mały taki w sam raz.http://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 witam link do projektu bylby ulatwieniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 22.12.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 no fakt... oto link http://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.12.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 28.12.2006 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 witamjak wyżej w temacie:)Projekt z pracowni HG Atelierhttp://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html co o nim myslicie. Zależy mi na garażu 2stanowiskowym, salon+3 sypialnie oraz mile widziany kąt do pracy. Rodzina 2+2, Wydaje mi się że spełnia moje oczekiwania ale chciałbym poznać opinie forumowiczów "znających" się na rzeczy:) Dziekuję za wszelkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 29.12.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Cóż, nie znam Twoich oczekiwań, ale dla mnie jest on dobrze rozplanowany. Brakuje mi w nim pokoju na typowy kąt do pracy, najlepiej gdzieś na parterze, ale podejrzewam że chcesz taki urządzić w jednej ze sypialń na piętrze. Jest to dobre rozwiązanie, ale pod warunkiem iż nie przyjmujesz kliientów w domu, gdyż w takim wypadku muszą przejść przez cały Twój dom. Najlepszym w takim wypadku byłby gabinet gdzieś blisko wejścia do domu. Wnioski wyciągnij sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 29.12.2006 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 rzeczywiście nie przyjmuję klientów w domu (i nie zamierzam ) dom traktuję jako prywatną enklawę i z pewnością tak pozostanie. Zastanawia mnie garaż czy nie jest zbyt mały 1 auto mam spore drugi to kompakt - ale chyba wystarczy:) pozdr. PK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutiger 02.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam! Też bardzo podoba mi się ten projekt (HG-C3G). Wygląda na dość prosty w budowie i mam nadzieję w miarę tani (jeżeli tak w ogóle można nazwać budowę domu). Trochę martwi brak spiżarni (świetne rozwiązanie - testowałem u znajomych). Czy ktoś się orientuje / może oszacować koszt budowy stanu surowego otwartego / zamkniętego? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupus67 18.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 WitamMiło,że ktoś na pomorzu zainteresował się tą pracownią. Ja buduję HG I3 i też w okolicach Pruszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termit1970 03.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zastanawiam się nad projektem domu HG-C3G i mam wielką prośbę czy ma ktoś ten dom już zakończony i czy można gdzieś na śląśku go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett1719504851 04.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zajrzyj tutaj http://forum.muratordom.pl/hg-atelier-hg-3cg,t130378-180.htm Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mila-m 11.11.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 witamy!planujemy z mężem rozpoczęcie budowy, jak wszystko się dobrze ułoży od wiosny 2011r., bardzo podoba nam się ten projekt i z ciekawością śledzimy forum, zapisujemy cenne wskazówki i kibicujemy wszystkim budującym:-)mamy ogromną prośbę czy ktoś z państwa zgodziłby się na pokazanie nam na żywo efektów waszych prac (obojętne na jakim etapie), chcielibyśmy zdobyć jak najwięcej doświadczeń, jesteśmy z kielc, budować będziemy się pod kielcami, jeśli to możliwe chętnie obejrzymy domy z terenu naszego województwapozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts