gibzwein 28.12.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Podejmę obowiązki kierownika budowy lub inspektora nadzoru. Wykonam kosztorys. Pomogę znaleźć wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 31.12.2006 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Podciągam temat. Zapraszam do współpracy. Odbiorę mieszkanie od dewelopera, sprawdzę kosztorysy zamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 01.01.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Podejmę obowiązki kierownika budowy lub inspektora nadzoru. Wykonam kosztorys. Pomogę znaleźć wykonawcę. Witam, Mam projekt indywidualny i potrzebuję orientacyjne koszty budowy. Ile może kosztaować taki ogólny kosztorys? Chodzi o dom o powierzchni 225m, dach dwuspadowy, sciana 2W (beton komórkowy 24 cm + 12 styropian), niepodpiwniczony. Interesuje mnie kosztorys za stan surowy oraz wykończenie. Chodzi o zorientowanie się w kosztach. Oczywiście w dallszej kolejności będzie potrzebny bardziej szczegółowy kosztorys. Pozdrawiam, Piotrek 502-182-556 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 witamszukam kierownika budowy (Marki) prosze o kontakt na privKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 wysłałam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 03.01.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 wysłałam maila Masz może już odpowiedź? Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenajx 28.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam, poszukuję inspektora nadzoru do kontynuacji nadzoru budowy (dom stan surowy). Najchętniej z okolic Sulejówka lub Halinowa. PozdrawiamJanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Podejmę obowiązki kierownika budowy lub inspektora nadzoru. Wykonam kosztorys. Pomogę znaleźć wykonawcę. Zapytanie wysłane na PW. Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenajx 01.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Podejmę obowiązki kierownika budowy lub inspektora nadzoru. Wykonam kosztorys. Pomogę znaleźć wykonawcę. Zapytanie wysłane na PW. Czekam na odpowiedz. Niestety nic nie otrzymałem proszę o kontakt na: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 01.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Podejmę obowiązki kierownika budowy lub inspektora nadzoru. Wykonam kosztorys. Pomogę znaleźć wykonawcę. Zapytanie wysłane na PW. Czekam na odpowiedz. Niestety nic nie otrzymałem proszę o kontakt na: [email protected] pozdrawiam I chyba nic dziwnego gdyż wysłałem PW do gibzwein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcesarz 14.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Podejmę obowiązki kierownika budowy lub inspektora nadzoru. Wykonam kosztorys. Pomogę znaleźć wykonawcę. witaj prosze o kontakt w sprawie kosztorysu i ew. nadzoru. wojtek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts