terka 07.04.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Bardzo gorąco dziękuję za życzenia świąteczne. Pochwalę się jeszcze czymś - od wczoraj mamy pozwolenie na budowę., ale fajny ten wielkanocny zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 07.04.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Super, że macie pozwolenie. Rzeczywiście fajny prezent! My też byśmy taki chcieli, chociażby króciutko po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 16.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 fajny ten domek, który zrobiliście? podziwiam cierpliwość, czy on jest ze styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 16.05.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 HejZ tym domkiem to głównie mój mąż walczył, ja tylko pomagałam. Przy budowie tego prawdziwego będzie tak samo.Nasza miniaturka jest zrobiona z płyty gipsowo - kartonowejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 18.05.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Śliczniutki ten Wasz domek!!! Z niecierpliwością będę czekała na rozpoczęcie prac budowlanych, żeby śledzić wasze poczynania. W międzyczasie zapraszam do obejrzenia moich poczynań. Pozdrawiam ciepło, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 29.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Można się wkurzyć,wspólczuję.My też tylko ledwo zaczęliśmy i też nas wykiwali i też chodziło o bloczki.Niestety w takich czasach przyszło nam budować.........Pozdrawiam i zyczę dużo wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 03.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Moim zdaniem to jest jedno wielkie dziadostwo w tych hurtowniach budowlanych (dzwoni człowiek i pyta o cenę, a na drugi dzień odwracają kota ogonem i podają wyższą cenę) . Poczuli się bardzo pewnie i poczynają sobie jak chcą. Mnie jeszcze doprowadza do szału jak podają mi ceny netto i niestety już się tak raz nacięłam. Rozmawiałam, podali mi cenę, zdecydowałam się, a jak przyszło do płacenia to podali mi znacznie wyższą kwotę niż rozmawialiśmy (tłumacząc się oczywiście, że ta poprzednia była bez VAT). Stwierdziłam, że jeśli tak sprawę stawiają, to ja im dziękuję. Ale mieli miny . Myśleli, że mogą sobie poczynać jak chcą, a tu porażka nie udało im się. Pozdrawiam ciepło, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 GRATULUJĘ dość nietypowa data jak na rozpoczęcie ale pewno będzie szczęśliwa dla WAS ta 13 tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 17.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ja również przyłączam się do gratulacji i życzę powodzenia w budowaniu (a uwierz, że jest ono potrzebne ) Pozdrawiam, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 18.06.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dziękuję bardzo RenatkoDziś murarze wykopali fundamenty i poukładali zbrojenie, a jutro zalewamy. Byłam pod wrażeniem jak im to zwinnie szło. W dzienniku mam małe zaległości, ale nie mam czasu uzupełnić, bo po pracy pędzę na budowę obejrzeć postępy i wracam do domku około 20.00, a o 6 rano pobudka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.06.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja też Ci gratulowałam Ładne kwiatki, ale niestety już ich nie ma Szanuj zieleń 19 czerwca po południu zalewaliśmy ławy jakie ładne te wykopy i już zalane znowu składam GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 no to muszę Ci się przyznać, że chyba oglądam Twoją budowę domku częściej niż Ty codziennie jak chodzę z pieskiem na spacer....chyba, że leje jak z cebra to sobie odpuszczam och ci murarze z wioski wiem coś o tym POZDRAWIAMY WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 12.07.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Może z tym oglądaniem to masz i rację, ja tak 3 razy w tygodniu ją odwiedzam. Z tymi dojazdami do Łodzi to teraz jest po prostu ....................... szkoda gadać. Po pracy jestem dopiero ok. 18 w domu. Najważniejsze w tym wszystkim, że mury już idą do góry. Pomyłki na fundamentach były od 0,1 mm od 0,5, więc nawet jako inspektor nie jestem tam potrzebna Troszkę nas stropami podłamali, mają być dopiero na 27 sierpnia. Mąż mnie tylko pociesza, że w tym czasie będzie miał czas pracować na innych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 I ja w Twoich komentarzach przyłącze sie do gratulacji Idziecie jak burza ... Jak ja popatrzę na swoich, to mi sie nóż w kieszeni otwiera Co do studniarzy, to znajomy widok i ten sam samochód Zazdroszczę Wam umiejętności i przede wszystkim czasu, że możecie sami sobie robić. Powodzenia, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Mąż mnie tylko pociesza, że w tym czasie będzie miał czas pracować na innych budowach no widzisz Twój mąż jeszcze myśli o innych jak ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Postępy na budowie są wiem bo byłam ostatnio a dziennik taki opuszczony wiem, że masz teraz przeprowadzkę ...no ale chociaż kilka zdjęć z budowy można wkleić ten młodszy syn bardzo interesuje się sprawami budowlanymi ...chyba ma to po ojcu fajny chłopczyk pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 18.08.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 HejMieszkamy już na nowym miejscu, ale część rzeczy jeszcze została w starym mieszkaniu, więc praktycznie nie mamy wcale wolnych chwil - wszystko dzieje się praktycznie w biegu. Mamy już internet więc zamierzam uzupełnić braki w dzienniku. Ty zresztą oglądasz jak posuwają się prace. Obecnie jesteśmy już prawie na etapie stropów. Zal mi mojego męża, bo sam musi wszystko zaplanować, zadbać o materiały, dopilnować i zrobić. Wszystko na jego głowie.Młodszego synusia interesuje wszystko - można powiedzieć że jest wszechstronnie uzdolniony. Jak widzę Wy zbliżacie się w szybkim tempie do stanu surowego zamkniętego. Piękny domek. Pozdrawiam Teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 08.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj, Terko.Mniej więcej w tym samym czasie zaczynaliśmy budowę i mniej więcej jesteśmy na tym samym etapie.Nasza więźba kładzie się i myślę, że za kilka dni skończy.My też przez moment myśleliśmy sami impregnować drewno, ale chwała Bogu, że tego nie zrobiliśmy.Wpadłam w osłupienie, gdy zobaczyłam ilość drewna i wielkość niektórych krokwi.Nie bylibyśmy w stanie tego sami zrobić.U nas buduje firma,więc my tylko jeździmy na działkę podglądać, co sie dzieje.A chciałoby się, żeby prace szły szybciutko i codziennie było coś więcej i więcej...Ja też marzę, aby zima nie przyszła szybko i nas oszczędziła.Życzę Ci powodzenia i efektów w budowie.Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.10.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Masz zaległości - to prawda a gdzie zdjęcia dach Do 1 listopada ma być zafoliowany no to bardzo dobrze już na głowę nie będzie deszcz padał i można w środku już coś robić a dachówkę można później kłaść ...... okienka przed dachówka ...nie ma problemu sama widzisz, że u nas były jeszcze wcześniej i nic się złego nie dzieje dziękuje za pozdrowienia i również gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 GRATULACJE piękny daszek się szykuje a męża masz naprawdę bardzo zdolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts