kropkq 16.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tereska pochwal się swoimi pięknymi okienkami Podobno najładniejszy profil, tak słyszałam Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.11.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 O, jaki ładny domek się zrobił i te okna Teraz już tylko dachówka i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Fiu, fiu Jaka ładna chałupka się teraz zrobiła i jaka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 01.12.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Już nie mogę się doczekać kiedy zrobią ten dach, obiecują ze w środę skończą- pożyjemy zobaczymy. Wiesz jaki jest mój mąż nawet na chwilę nie chce zostawić pracowników bo się obawia że jak go nie będzie to coś spsocą i już nie da się naprawić. No cóż ten dom to jego trzecie dziecko, wiem że będzie nam się tam dobrze mieszkało bo w każdy element który sam zrobił włożył dużo miłości.Ja zresztą też tam lubię być, planować, urządzać i być wreszcie na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 To zupełnie jak u nas Fajnie, że zdecydowaliście się na duże okna, domek ma zupełnie inny wygląd i światła o wiele więcej Ciekawa jestem co już wymysliłaś i jakie masz plany w zagospodarowaniu tej przestrzeni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1192.JPG Składa dla całej Twojej RODZINKI -cała moja RODZINKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam,Jestem pod wrażeniem i szczerze podziwiam. Wasz osobisty wkład pracy w tę budowę jest imponujący.Trzymam kcuki i życzę wytrwałości.YaPS. Ech, kiedy my będziemy na takim etapie - na razie papierki i papierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 17.06.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wielkie dzięki-dawno mnie tu nie było niestety nadmiar obowiązków.Obecnie wnętrze domku pięknieje z dnia na dzień, bo rozpoczęła się wykończeniówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Ola http://img155.imageshack.us/img155/2897/i3jojhv1ip7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT http://wylegarnia.com/p/17/5c3b6105d45aa0bb9ddfd15924d7b912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts