musso 29.12.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 CześćPo dłuszej nieobecności na forum, otwieram swoją stonę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=685610#685610i widzę brak zdjęcia w pierwszym poście. Czy na forum jest jakiś dobry duszek, który wklei mi to zdjęcie, http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01d11828d9c62438.htmlz góry diękuję i pozdrawiam Musso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.12.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ja zjadłem uwielbiam jeść avanty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 03.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Nie mam też avatara i nie widze w profilu w ogóle mozliwości umieszczenia. Nie wiem czy są to jakieś żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Może ktoś zauważy pytanie kiedyś? Chyba,że likwidacja tej opcki odbywa się na zasadzie "ex cathedra" w takim razie dziękuję i proszę aby na tej samej zasadzie usunięto wpis doradcy w nazwie rangi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.01.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Najlepszy doradca powinien wiedzieć, że nie można umieszczać emblematów reklamowych. Stąd i blokada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 08.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Najlepszy doradca powinien wiedzieć, że nie można umieszczać emblematów reklamowych. Stąd i blokada. Najlepszy dotradca wie co to regulamin i w regulaminie stoi: 4.Nicki nowych użytkowników nie mogą być komercyjne; reklamowe, wskazujące na działalność handlową lub projektową są niedozwolone i będą usuwane. W opinii najlepszego doradcy nick nie jest tożsamy z avatarem , tudzież emblematem. Czy Redakcja jest świadoma niestosowania się do własnego regulaminu? Rozumiem ,ze emblemat Coca-Cola jest też wbrew nieistniejącemu punktowi w regulaminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts