prusio 18.02.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Witam ! Proponuje stworzyć kącik dla chcących pozbyć się zbędnych materiałów bodwlanych. Oczywiscie z jakimś podziałem na regiony, bo kto będzie jechał na drugi koniec Polski po 50 szt cegieł Pamiętam jak natrudziłem się zaby się pozbyć elementów stropu Terriva (za dużo kupiłem pustaków). Przymierza się do budowy garażu i juz rozglądam sie po różnych gazetach, moze cos tanio kupię. Pozdrawiam Prusio. W-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 18.02.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Wyjąłeś mi wątek spod klawiatury!Zalega mi:- klej do hebla- bloczki hebel 12,5 mm odm. 500- dachówka BRASS brązowa podwójna esówkaAdres budowy: Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2002 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 [ Ta Wiadomość była edytowana przez: brzoza dnia 2002-02-21 19:40 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.02.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Hej, hej, nie pozbywajcie się tak pochopnie wszystkiego, zaczekajcie przynajmniej do skończenia budowy! Ja też myślałam, że nie będą mi potrzebne resztki bloczków i pozwoliłam zabrać je sąsiadowi, a potem coś mi "wyskoczyło" i musiałam dokupywać! Takie rzeczy, jak dachówka mogą sie przydac przy urządzaniu posesji, np. daszki nad śmietnikami, domki dla psów lub kotów, karmniki...Ładnie wygląda, jak detale są wykończone w ten sam sposób co dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenot 19.02.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Ja juz skonczylem 1,5 roku temu i wszystkiego się pozbyłem. No, nie wszystkiego - zostawiłem sobie 23 paczki dachówki na wymianę, jakby co. Teraz myślę o budowie małej szopki na drewno a nie uśmiecha mi się placic tartakowi za nówki deski czy belki. Na budowach pełno tego się wala i chętnie bym coś "łyknął" Moze Admin wyskrobie trochę miejsca na Portalu i załozy nam taką małą bazkę ogłoszeniową z podziałem na regiony. Dużo ludzi tu zagląda, a problem pozostałosci po budowie wciąż istnieje. Pomysł uważam za bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenot 19.02.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Ojoj ! Oczywiście 3 paczki dachówki Nie 23 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.02.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Ten pomysł jest jednym z lepszych ostatnio tu rzucanych.Na zbyciu jeszcze mam za mało , ale chetnie coś taniej kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 20.02.2002 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Prusio, to się robi tak,Nastały czasy konkurencji, więc wykorzystując sytuację dogadałem się w Budokruszu na zwrot niewykorzystanych bloczków fundamentowych i Terriva.Cztery bloczki Terriva zostawiłem i z szalunków zrobiłem stół.Jakie tam się imprezy odbywały to nie uwierzycie.A jak nie uwierzycie to Wam nie będę pisał. Pozdrawiam P.S.Jak dodajecie te mordki do tekstu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.02.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Stół można też zrobić z koziołków rusztowaniowych, stołki z bloczków, ławę z kantówek na bloczkach i impreza na całego Mordki są w "FAQ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.02.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 A skoro przeszliście z giełdy na imprezy, to ostrzegam przed parapetówami - należy zabezpieczyć tynk pod oknami. Bo jak gościu przeholuje i chce zwrócić treść żołądkową, a jest kulturalny i nie robi tego na podłogę - to najbliżej jest okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.02.2002 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 On 2002-02-20 17:33, Rafter wrote: Prusio, to się robi tak, Nastały czasy konkurencji, więc wykorzystując sytuację dogadałem się w Budokruszu na zwrot niewykorzystanych bloczków fundamentowych i Terriva. Cztery bloczki Terriva zostawiłem i z szalunków zrobiłem stół. Jakie tam się imprezy odbywały to nie uwierzycie. A jak nie uwierzycie to Wam nie będę pisał. Pozdrawiam P.S. Jak dodajecie te mordki do tekstu? * Ja robię oczka z dwokropka (albo średnika), nosek z myślnika a buźka to nawias i puszczam tak w miom tekście a na FORUM wychodzi buźka! SERIO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Oj Gagata - przecież to jest w pierwszej kolumnie tabeli. Uważaj jak zamykasz nawiasz po 8 bo Ci wyjdzie Cool, itp. Śmiech pełną gębą też nie wyjdzie, bo zostanie uśmieszek i nawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 26.02.2002 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 miało być o giełdzie towarowej a wyszły buźki. Ale to chyba dobrze.Zauważyłem, że forumowicze to ludzie raczej życzliwi i weseli a jest niestety w Muratorze cykl; "bodaj byś sobie dom budował".Poszukuję do kupna beton komórkowy w okolicy Łodzi. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstrupie 08.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nikt z resztek zupy nie ugotuje a innym może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 08.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No dokładnie super by było bo ja mam kilka rzeczy na zbyciu, a to jeszcze nie koniec mojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 To może ktoś chętny na stemple drewniane Mam tego cały garaż okolice Olsztyna war -maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zamareck 23.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja ogłaszam się od kilku miesięcy że mam rożne pozostałości ale dosłownie zero odzewu !!!! M. in. wełnę i styropian po mojej budowie, ale chyba kryzys wszystkich inwestorów wystraszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts