hitech 29.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Co sądzicie o tym domku ? dla dwojga z psem i może jeszcze jeden domownik mały za rok lub dwa, teraz projekt ma na papierze 107 sqm bo nie liczą góryazaliahttp://www.domnahoryzoncie.pl/plik/az/azalia-front__w450h296.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 30.12.2006 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://www.domnahoryzoncie.pl/plik/az/azalia2g.jpg Cóż, projekt dość funkcjonalny w wersji parterowej. Przy wersji z poddaszem użytkowym niepraktyczne schody. Nic większego nimi nie wniesiesz.Mi się najbardziej z nich podoba wersja D z podwójnym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hitech 02.01.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 niestety nasz dom nie moze przeroczyc 18 merów szerokosci elewacji frontowej chociaz wersja D jest najbardziej funkcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Właśnie zdecydowaliśmy się na zakup tego projektu. Spełnia nasze tj. Warunków Zabudowy założenia. Na pewno schody są niepraktyczne i zajmują dużo miejsca, my na dzień dzisiejszy rezygnujemy z nich zupełnie. Poza tym wyrównujemy garaż do linii domu - zyskujemy magazynek. Zastanawiamy się jeszcze nad przesunięciem okna w łazience, by było w jednej linii z tym na piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max41 29.05.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 WitamWłaśnie z żoną jesteśmy tym projektem zainteresowani bardzo nam się podoba rozkład pomieszczeń na dole czy ktoś ma może zdjęcia z budowy powyższego domku ?? Schody będziemy zmieniać na tak zwane normalne zaczynać będą się od salonu litera L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 max41 zajrzyj do mojego Dziennika. Co prawda mój dom ma troszkę inne wymiary i inaczej położone wc, ale wzorowany był na Azalii. Może to nie bliźniaczka, ale jakaś tam siostra Azalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almasurf 29.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 czesc czy ktos z was buduje lub wybudowal azalie c ? mam zamiar kupic projekt ale chcialabym zobaczyc jak inni budowali.moze znajda sie jakies dzienniki budowy azalii? dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts