Nefer 31.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Mnie na pewno bardziej wku....ą ci "biedni renciści" mieszkającuy piętro niżej - chlejący za moje pieniądze już od wielu lat. Mnie rowniez . Jest to jednak proba usprawiedliwienia wyciagania reki . No bo inni tez korzystaja . Wyciągają rękę, bo Państwo im na to pozwala. I mają prawo, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 AgnieszkakusiCzyli nie ma co wiecej pisac . Nie mialem zamiaru rozliczac Cie z Twoich decyzji . Dyskusja zyje jednak swoim zyciem ... Nie zmienia to faktu , ze sfera budzetowa miewa doplaty , dofinansowania , itd . Ten system jest niesprawiedliwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wyciągają rękę, bo Państwo im na to pozwala. I mają prawo, sorry Wnioskuje o doplaty do budowy dlaludzi prowadzacych dzialnosc gospodarcza. Tylko ciekawe skad na to wyrwac kaske , moze od skarbowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wyciągają rękę, bo Państwo im na to pozwala. I mają prawo, sorry Wyciagaja reke , bo to latwiejsze niz zakasac rekawy , ruszyc glowa i zarobic . Jezeli nawet jest to zgodne z obowiazujacymi przepisami , to nie oznacza to , ze jest to uczciwe . W stosunku do osob wypracowujacych pieniadze na pokrycie budzetowki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ja właśnie wykorzystałam sytuację : czekam do 2 stycznia z przepisaniem działki. Gdybym to zrobiła wczoraj musiałabym zapłacić do BUDŻETU kilkadziesiąt tysięcy PLN. Czy oznacza to, że zatrzymałam nienalezne mi pieniądze? Czy miałam być "dobrym obywatelem" i dorzucić do budżetu ? Być może....Aczkolwiek wystarczy już podatków, które płacę ....chwacit Czy system jest sprawiedliwy czy nie - to inna kwestia, ale agnieszkakusi tego raczej nie zmieni, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Rrmi, od skarbówki przydałoby się trochę wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wyciągają rękę, bo Państwo im na to pozwala. I mają prawo, sorry Wnioskuje o doplaty do budowy dlaludzi prowadzacych dzialnosc gospodarcza. Tylko ciekawe skad na to wyrwac kaske , moze od skarbowki? Coś Ty ! Oni tacy biedni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Gdybym to zrobiła wczoraj musiałabym zapłacić do BUDŻETU kilkadziesiąt tysięcy PLN. Czy oznacza to, że zatrzymałam nienalezne mi pieniądze? Czy miałam być "dobrym obywatelem" i dorzucić do budżetu ? P....lic budzet . Nie jestes nieuczciwa . Nie wyciagasz chyba jednak reki po doplate do budowy swojego domu . Albo masz kase zarobiona , albo kredyt . I to jest ta roznica pomiedzy nami a policjantami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Gdybym to zrobiła wczoraj musiałabym zapłacić do BUDŻETU kilkadziesiąt tysięcy PLN. Czy oznacza to, że zatrzymałam nienalezne mi pieniądze? Czy miałam być "dobrym obywatelem" i dorzucić do budżetu ? P....lic budzet . Nie jestes nieuczciwa . Nie wyciagasz chyba jednak reki po doplate do budowy swojego domu . Albo masz kase zarobiona , albo kredyt . I to jest ta roznica pomiedzy nami a policjantami . Ano nikt mi nie chciał nigdy nic dać. Nawet na rodzinne sie, kuźwa, nie załapałam :) Ale nie ganię za to Agnieszkękusi Tylko ten chory rząd.... i ich pazerność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 31.12.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Moja firma sponsorowała mi ostatni rok studiów, bez zobowiązań...a mąż policjant też będzie się starał o to dofinansowanie, o którym pisze Agnieszka...i wezmę, a co....a zazdrośnicy są be... pozdrawiam i gdyby ktoś chciał zasponsorować mi np dachówkę, to chętnie podam mój nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof-1971 31.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 nie przegadamy Ciebie....nie da rady Moze to dlatego , ze nie lubie policji . Bo jak sa potrzebni , to ich nie ma . Sorry, ale policja to nie zupa pomidorowa...żebyś musiał ją lubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Moja firma sponsorowała mi ostatni rok studiów, bez zobowiązań...a mąż policjant też będzie się starał o to dofinansowanie, o którym pisze Agnieszka...i wezmę, a co....a zazdrośnicy są be... pozdrawiam i gdyby ktoś chciał zasponsorować mi np dachówkę, to chętnie podam mój nr konta. Rozumiem finasowanie studiow , nawet calych dla pracownika. Pewnie zasluguje . I naprawde nie zazdroszcze Ci tych paru groszy(jesli to do mnie bylo) z policji buhahahah Rozbawilas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Luc, chyba trochę przesadzasz. Policja nie będzie budować nam domu. Tak samo jak inni bierzemy kredyt, który będziemy musieli spłacać przez 30 lat. Nie rozumiem Twojej złośliwości. Mój kuzyn pracuje w VW w Niemczech. Mieszka tam praktycznie od dziecka. Jakieś 30 lat.W tej chwili kupuje dom i również dostaje z firmy dofinansowanie. Uwaga, zaraz usłyszę...niezła rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 (...)i gdyby ktoś chciał zasponsorować mi np dachówkę, to chętnie podam mój nr konta. Mozna i tak . Nie idze sie za to do wiezienia . Mozna tez usiasc i z wyciagnieta reka czekac na datki . Mozna tez zarobic . Wziasc kredyt . Mozliwosc jest kilka . Jaka kto wybierze , takim czlowiekiem sie staje . Ot i cala filozofia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Sorry, ale policja to nie zupa pomidorowa...żebyś musiał ją lubić... W moich stronach panuje obyczaj rozliczania uslugodawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Luc, chyba trochę przesadzasz. Kuzyn pracuje w fabryce . To nie budzetowka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 31.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Luc, im więcej dziś piję tym bardziej mi się podobasz, mąż też mówi, że jesteś niezły....., mamy kajdanki i takie tam.... przyjdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 31.12.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 A jak okaze sie , ze potrafie otworzyc kajdanki spinaczem biurowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 31.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ale my nie trzymamy spinaczy przy kaloryferze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.12.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ula, uważaj Luc nie lubi policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts