Gość 12.05.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Witajcie !Wszystkie pokoje na poddaszu maja tak sciete sufity, ze nie da sie zamontować normalnego karnisza. Chyba ze w skośnej scianie, ale to byłoby fatalne !! Czy macie podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.05.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Zrób rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 14.05.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Albo "zazdrostki" - w sklepach można kupić takie plastikowe rurki, które przykleja się do okna. Co prawda, najbardziej pasują do kuchni, ale chyba przy odrobinie inwencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 16.05.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 zgadza się - roleta wewnętrzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 17.05.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Ostatnio widziaam ( nieztety z zewnątrz) trójkątne okno na poddaszu z ciekawie upiętą firanką. sądząc z efektu mudziała być sztywno umocowana do drążka ( linki) biegnącej właśnie ponad skosami okna. Moje okna są tyklo u od góry "ścięte w trójkąt" dlatego mam zamiar poeksperymentować z trzypunktowym mocowaniem okiennych "szmatek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 No i dlatego ja mam dach mansardowy i żadnych skosów na poddaszu. Niech żyją kąty proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruś 19.06.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 w sumie chyba tylko roleta wchodzi w rachubę... lub nic. Zdaje się, że gdzie jak gdzie ale na poddaszu to raczej nikt Cię nie jest w stanie podglądać. a od słoneczka to jedynie roleta lub firanaka na pinezkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek 13.03.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Ja mam dotego jeszcze okna polokragle, wiec jeszcze lepszy problem. Wykonam karnisz na zamowienie (nie wiem jescze jaki kstzalt, musze sobie to rozrysowac i wykonac symulacje) do ktorego na stale w kilku punktach bedzie upieta zaslona. Na dzien jej brzegi bede upinac odchylajac na sciane. Zaslony beda z tiulu nowej generacji czyli polprzezroczyste tak aby w ciagu dnia dawaly duzo swiatla a noca nie pokazywaly co jest w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 14.03.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 A ja widziałem takie rozwiązanie, że nad oknem był "standardowy" karnisz, natomiast pod oknem był "reling" taki drążek. Firanka była zawieszona na karniszu a następnie przewieszona przez ten reling. Wyglądało to całkiem nieźle (przynajmniej na zdjęciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts