MiA Wojtek 30.12.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witamy wszystkich Podczytujemy Was juz od dluzszego czasu tu szukamy informacji,odpowiedzi na niezliczona ilosc pytan i...inspiracji w temacie wykonczenia domku w koncu przypomnielismy sobie odwieczna prawde,ze...w "kupie razniej" i postanowilismy dolaczyc do Waszej grupy bardziej czynnie... Mieszkamy w Niemczech a w Rewie k.Gdyni "prawie" przy plazy budujemy dom,ktory w najblizszych latach bedzie sluzyl nam za miejsce spedzania urlopow a w jesieni zycia docelowe miejsce zamieszkania. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pozdrawiam cie serdecznie lepiej pozno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pozdrawiam cie serdecznie lepiej pozno niz wcale dziekuje! dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 30-ego grudnia bylam zajeta przygotowaniami do Sylwka ...to wszysto , co mam na swoje usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ja to nie mam niczego na swoje usprawiedliwienie i wstyd mi okrutnie . Chciałam się choć trochę zrehabilitować, więc pozdrawiam Cię MiA baaaardzo serdecznie dzisiaj - i Wojtka też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ja wstydliwie witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 teraz to juz naprawde jest mily wieczor dziekuje za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts