Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A imi? jego "44"

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
25.06.03. 10.55 użytkowników 54. Mułowatość powróciła, ale mamy zo to dużo śmiesznych obrazków, niektóre takie fajne że jak się niechcący na nie trafi to trudno stronę przesunąć, fajnie jest, żeby nie powiedzieć pi, pi, pi, pi,...... itd.

25.06.03. 10.55 użytkowników 54. Mułowatość powróciła, ale mamy zo to dużo śmiesznych obrazków, niektóre takie fajne że jak się niechcący na nie trafi to trudno stronę przesunąć, fajnie jest, żeby nie powiedzieć pi, pi, pi, pi,...... itd.
dzis 25.06.03 15:20 - 55 osob

Dziwnym trafem poza godzinami tzw urzędowania niewiele jest ludków na forum. PROSZE NIE KRAŚĆ CZASU PRACODAWCY I DO ROBOTY RZETELNEJ!!! (niestety, ja tak jak Wy nie mogę i wyrywam czas popołudniowej sielanki rodzinie).

O czym świadczy chociażby zamieszczona w metryczce godzina wysłania Twojego postu -Czyli: Wysłany : 26 Cze 2003 11:45 :p :p :p :p

Dziwnym trafem poza godzinami tzw urzędowania niewiele jest ludków na forum. PROSZE NIE KRAŚĆ CZASU PRACODAWCY I DO ROBOTY RZETELNEJ!!! (niestety, ja tak jak Wy nie mogę i wyrywam czas popołudniowej sielanki rodzinie).
na szczescie o godz 21 tez wzrasta zaintersowanie w domu (nic ciekawego w tv? ;)

60 forumowiczow, godz 12:06, 26.06 2003 rok

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Ha, bystrzaki spostrzegawcze ! Brawo! Nie tłumaczę się, że mam L-4, bo i po co? ale w pracy naprawdę nie klikam w "prywatkach", bo nie mogę po prostu. I nie ma się co obrażać na takie spotrzeżenia, ale niestety wielu ludzi spędza w sieci mnóstwo czasu w godzinach pracy (w tym 2 zananych mi użytkowników forum Muratora tylko w pracy). Czego im serdecznie zazdroszczę.

Pozdrawiam serdecznie z nadzieją, że ton moich wypowiedzi będzie w przyszłości właściwie i z humorem odebrany.

Szanelka

Zgodnie z prośbą OT.

30.06.2003. miedzy 1230 a 1330 forum się "zakorkowało", przynajmniej umnie w Zabrzu.

pomiedzy podanymi godzinami serwer www na ktorym znajduje sie forum pracowal jak najbardziej prawidlowo. nie mialo rowniez wtedy miejsca zadne dodatkowe obciazenie jego pracy. byc moze chodzilo o problemy z laczami gdzies po drodze. jesli sytuacja bedzie sie powtarzac zasygnalizuje sprawe dalej.

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Uaktualnienie:

dzis pomiedzy 12-14 utrzymuje sie ok 60 uzytkownikow i forum (odpukac) chodzi stabilnie