ave 30.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć! każdy początek trudny ale wszystko jest do przezwyciężenia! Śliczne masz te kwiatki w awatarku - to na Twojej działeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 30.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dzięki za założenie komentarzy i za miły komentarz Ta roślinka jest z mojego obecnego ogródka. To taki mały krzaczek Niewiem jak wkleić pod tym postem załącznik : "dziennik budowy Agduli" - muszę jeszcze nad tym popracować... chyba że pomozesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 No nareszcie Komentarze !!! Pisz dziewczyno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 skopiuj do swojego profilu : Dziennik budowy Agduli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 30.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dzięki będę pisać ...ale teraz próba...co mi wyszło z wstawiania podpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Pięknie !!! Teraz juzjest full - może wstaw też link do projektu ? PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 30.12.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Projekt jak pisałam miałam indywidualny , więc nie mam linka Ale w późniejszm czasie zrobię zdjęcie i zamieszczę w dzienniku. Niestety będzie czarnobiały . ale cóż... jestem na etapie murów...więc niebawem dojdą zdjęcia...ale muszę..najpierw dopisać do tego okresu trochę tekstu . pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.12.2006 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Agdulko, na Nowy Rok samych sukcesów budowlanych i nie tylko: pomyślności wszelkiej dla Ciebie i Twojej rodzinkiEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 30.12.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Bardzo dziękuję Ewo !! Tobie również wszystkiego NAJ ..na Nowy 2007 rok!! Zamieszczam zdjęcia przez foto onet. I właśnie odkryłam problem.. Zdjęcia, które mam są bardzo duże, więc postanowiłam je zmniejszyć ale teraz zamieszczałam zdjęcie, które chciałam aby było wieksze a wyszło znów takie małe...czy nie wiesz może ..czy na onecie automatycnzie zmniejszają się zdjęcia w katalogach?? Bo ja na pewno zmienjszyłam ale tylko troszkę..a wszło takie małe Jakbyś wiedziała to daj znać Agdula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.12.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 chyba nie wiem - gdy zapisujesz sprawdź jaką mają rozdzielczość na 600 sa dość duże zdjęcia (ja mam zdjęcia na fotosiku) pozdrawiam a te, które masz są wystarczające moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 31.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Dzięki Nefer Słońca w sercu i uśmiechu na twarzy, pięknego domu. Niech w 2007r Twe marzenia staną się rzeczywistością!!!!! Agdula http://www.milanowek.pl/img/galeria/sylw0506/male/12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ale masz piękny dom !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Na początek: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU I SZYBKIEGO WPROWADZENIA DO NOWEGO DOMKU a teraz muszę Ci coś napisać : spędzając wczorajszy wieczór w domu przeglądałam forum i tak jakoś zatrzymałam się na Twoim dzienniku, poczytałam i z sympatią się uśmiechnęłam bo ja też szukając działki myślałam o dobrej komunikacji (choć moje dzieciaki kończą już ogólniak ale dobrze jest mieć jakiś transport pod bokiem) lubię ciszę, przyrodę, kwitnące jabłonie , (wychowałam się przecież na wsi w takim otoczeniu) ciepło kominka.... Pomyślałam,że mamy ze sobą dużo wspólnego Nie napisałam żadnego komentarza ale ciepło pomyślałam o Tobie i o budowie I dziś zaglądając na forum była bardzo zaskoczona jak dostałam od Ciebie wiadomość Czy to telepatia Miło mi Ciebie poznać choć tylko poprzez Forum Pozdrawiam raz jeszce i trzymam kciuki Przepraszam za wpis do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts