RybaRy 30.12.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Projekt już mam ale interesują mnie koszty tego domku i ewentualne zmiany które wprowadziliście Jeżeli znajdzie się ktoś taki to proszę o rady Pozdrawiam o to link do tego projektu http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=9&more=elewacje&nazwa_projektu=ZOSIA&autor=Paweł%20Piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybaRy 31.12.2006 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam forumowiczów ponownie Nikt nie budował ani nie buduje tego domku?? Jaka szkoda... Czekam, moze ktoś sie jednak znajdzie... Pozdrawiam i składam najszczersze życzenia noworoczne, oby domy rosły a kaska za szybko nie uciekała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 01.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Zastanawiałam się nad budową tego domku. Jest bardzo ładny, prosty, ma super taras z kominkiem zewnętrznym. W końcu wybraliśmy jednak trochę inny projekt, ale też w tym klimacie, z dachem dwuspadowym (Sosenka z Horyzontu). Dla mnie największą wadą projektu Zosia jest brak miejsca na garderobę lub chociaż szafę wnękową w wiatrołapie i schody kręcone, niewygodne. Ale myśle, że da się to poprawić na etapie adaptacji. W salonie - zwłaszcza w wersji B jest dość duzo miejsca na wygodniejsze schody, ale i w A - prowadząc bieg schodów nad wejściem do kuchni. Gorzej z wiatrołapem - zmiany raczej tylko kosztem zmniejszenia gabinetu, ale też da to niewielkie straty powierzchni w pokoju, a miejsce na zmianę ubrania w przedpokoju musi być koniecznie. Trochę też mi przeszkadzało, że nie ma polączenia garażu z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybaRy 01.01.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Dzięki el-ka za odpowiedż. Szkoda tylko, że jednak wybrałaś inny projekt i nie mozemy wymieniać się doswiadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybaRy 04.01.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybaRy 28.01.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam ponownie Naprawdę nikt nie budował i nie buduje tego domku?? To taki mały ładny domek..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aras1719500358 06.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Hej, Mam Zosie. Skonczylem budowac w grudniu zeszlego roku. Oryginalny projekt istotnie nie zaklada istnienia garderoby ani senswonych schodow ale ja to wszystko mam - po prostu wprowadzilem zmiany do projektu tak, aby wszystko odpowiadalo moim oczekiwaniom. Jesli masz pytania, chcesz zobaczyc zdjecia - zapraszam. Daj znac mailem. Zosia to wdzieczny projekt, a teraz to po prostu juz wygodny dom. Jak kazdy ma zapewne jakies wady ale ja jestem bardoz zadowolony. Rowniez z kosztow budowy....no i tego, ze mam to juz z glowy. Bo jak sie spojrzy co dzieje sie teraz ) Pozdrawiam, Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majucha 28.05.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Piszesz Arku, że możnaby zobaczyć djęcia wybudowanej Zosi. Bylibyśmy wdzięczni za przesłanie ich, a jeszcze lepiej gdybyśmy mogli go zobaczyć na własne oczy. Mieszkamy w Poznaniu. Z góry serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Mam Zosie. Skonczylem budowac w grudniu zeszlego roku. Oryginalny projekt istotnie nie zaklada istnienia garderoby ani senswonych schodow ale ja to wszystko mam - po prostu wprowadzilem zmiany do projektu tak, aby wszystko odpowiadalo moim oczekiwaniom. Jesli masz pytania, chcesz zobaczyc zdjecia - zapraszam. Daj znac mailem. Zosia to wdzieczny projekt, a teraz to po prostu juz wygodny dom. Jak kazdy ma zapewne jakies wady ale ja jestem bardoz zadowolony. Rowniez z kosztow budowy....no i tego, ze mam to juz z glowy. Bo jak sie spojrzy co dzieje sie teraz ) Pozdrawiam, Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybaRy 04.09.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witajcie Arku zaczęliśmy budowę Zosi ale chetnie zobcze fotki Twojego domku. Jeżeli jeszcze tu zaglądniesz proszę przeslij na e-maila [email protected] Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVON4 17.10.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 My też budujemy ZOSIĘ. Jesli mogłabym się przyłączyć do prośby o fotki, to to jest mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCMaxim 17.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam. Jeżeli jest to możliwe tez bardzo prosił bym o fotki. Dzieki ! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts