zezo 01.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 ania napisała A wiesz ile to czasu zajmuje? Mój chłop tak robi, czym doprowadza mnie do rozpaczy... Czasem warto nie szukać tylko kupić i mieć z głowy. Aniu ciesz się ze chłop ci w barze nie przesiaduje tylko po sklepach z takimi akcesoriami biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 8tys to niewiele.U nas sama umywalka z relingiem kosztowała bodaj 7tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Pattaya, to Ty chyba z tej "górnej półki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Żona się uparła Umywalka,faktycznie ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 02.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 U nas sama umywalka z relingiem kosztowała bodaj 7tys Żona się uparła Dobrze że u mnie żona tak się nie upiera, Jakby sie uparła to musiał bym kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Pattaya, a masz jakieś foto tego "cuda"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 02.01.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 agnieszkakusi lepiej nie chciej oglądać tego cuda , bo się możesz uprzeć i co bedzie?? biedny mąż ci będzie musiał kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Przepraszam,pomyliłem się. Nie 7 a 5,5tys. Skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 pattaya !! dodaj temat do forum "Umywalka za 5 patoli - czy nie przeginam ? " ))))))) bez urazy, to zawrot glowy !! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 U mnie wanna rogowa asymetryczna cersanit za 500, kabina z brodzikiem i panelem za 1200 (chyba aquaform) , kompakty po 330, drzwi szklane do kabiny za 500 (też aquaform), umywalki Aloa z Roca jedna po 150 a druga za 230 (jedna szt z jakichś zalegających zapasów). Reszty jeszcze nie mam. Z kabiną i drzwiami wcelowaliśmy w promocję w obiboku bo są jakościowo niezłe a cena nie zabiła. Jestem zdania że są to elementy "łatwo wymienialne" a nadrzędną wartością jest zamieszkanie w domu wykończonym na 100%. Szczęśliwie nie mam zamożnych znajomych (sam też nie jestem) którzy "śrubowaliby" normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja niestetry mam. Ostatnie dwie wypowiedzi: mój kuzyn - wiesz, kupiłem domek, taką kawalerkę (nie jest żonaty), no te 80m na dole i drugie tyle strych do adaptacji. Potem koleżanka -szukam domku, no małego, taki ze 230- m, żeby nie sprzątać za dużo.... I co z tego. Pewnie będę miała muszlę za 120 zł z przeceny w markecie i też się będę cieszyć, bo to będzie moja muszla w moim domku. I muszę się przyznać do jednej strasznej rzeczy - oglądałam te muszle po 1000 zł i po 120 i, okropne, nie widzę różnicy . A i tak liczy si pomysł a nie kasa. Czasem topi się mase pieniędzy ich w ogóle nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 może w tych drogich "wiatry" lepiej brzmią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 do EZS, czasem zeby dostrzec roznice pomiedzy kibelkiem za 200 a za 1000 nalezy spojrzec w głąb a wlasciwie sięgnąć reka sprawdzisz w ten sposob jakosc i szerokosc odpływu, jakosc ceramiki, jej gładz tak wazna w tym miejscu. sprawdz tez czy szkliwo jest pod calym rantem oraz jak gleboko siega w dół muszli. czesto zagiecia ktorych nie widzimy nie sa szkliwione, a na matowej i porowatej powierzchni beda osadzac sie nieczystosci. takie elementy robia cene ! .. choc zapewne i design ma swoj niemaly koszt !! PS ja szukam muszli (a wlasciwie systemu) splukiwania jaki widzialem w USA. jest odwrotny niz europejski. tzn muszla jest stale napelniona woda, prawie po brzegi, dopiero nacisniecie spluczki powoduje ze woda spływa dosc gwaltownie w dol wraz z cala zawartoscia. potem muszal ponownie napelniana jest woda z rezeruaru. cwane, prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 02.01.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 tylko jak coś do niej leci to może ci ochlapac całą pupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 jacekp71Przegięcie?A czemu to tak nazywasz?Czy samochód za 200tys to też przegięcie?A spodnie za 1000zł?Dla mnie to przegina gość,który zarabia 2tys ,ma rodzinę na karku i ciągle zmienia komórki na nowe,"koniecznie" musi mieć cyfrówkę,mp4,kamerę,modne ciuchy i płacze jak mu się źle powodzi.Wracając do umywalki.Ja i moja żona jesteśmy estetami.Zwracamy uwagę na największe drobiazgi i detale,formę,kształt,jakość.Chcemy aby nasz dom się nam podobał.Ani jednego przedmiotu,z którego nie będziemy do końca zadowoleni.Żadnej prowizorki.Wolimy poczekać niż kupić barachło.Nie zawsze są to rzeczy bardzo drogie,nie cena decyduje.Niestety większość domów przypomina składowiska przypadkowo skompletowanych przedmiotów.A wystarczy poszukać,pomyśleć albo jak ktoś nie potrafi sobie z tym poradzić(nic w tym złego )-wynająć fachowca.A niestety nie znaleźliśmy innej umywalki ,która pasowałaby do koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 02.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jest duża rożnica między kibelkiem za 120 i tym za 500 czy 1000 Ostatnio kupiłem do firmy 2 zestawy w Castoramie i po zamontowaniu okazła się że spływająca woda prawie wcale nie omywa miski tylko spływa pod dużym ciśnieniem z przodu miski -co mnie bardzo zdziwiło. A spłuczki też są rózne mam Geberita i jest Ok ale już sanit dziła jak mu się chce bez względu który przycisk nacisnę to woda spływa w róznej objętości że zawsze wymaga to kontroli. W gebericie mały przycisk mało wody duży przycisk dużo wody w pozostałych systemach a przetestowałem ze 4 jest naprawdę rózni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Tak na marginesie... Przypomniałem sobie dyskusję o drzwiach wewnętrznych. Dawno temu. Jakiś forumowicz upierał się,że nie widzi różnicy pomiędzy tymi za 300zł a tymi za 3000zł. Wszyscy mu serdecznie współczuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zezo, u nas to raczej mąż jest od wymyślania bajerów, a ja jestem "hamulec ręczny". Inaczej skończylibyśmy na stanie surowym otwartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 02.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 pattaya Czy ty nie możesz pojąc że w tym kraju też żyją inn ludzii, tacy dla których wydanie kilku tysięcy na umywalkę, tysiąc na spodnie lub 200 000 na samochód to lekkie przegięcie, Masz kasę to się ciesz, powodzenia, ale nie udawadniaj że trzeba kupować drogie rzeczy innym którze nie mają kasiory.Większość forumowiczów, myśli, kombinuje jak sobie postawaić coś własnego, na czym można zaoszczędzić, a ty wyskakujesz z takimi tekstami.Wyluzuj.Mnie nie udowodnisz swoich racji, a jeżeli zamirzasz przekonywać innych to proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 trochę racji w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts