zorby 12.05.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 chce sobie wyłożyć scierzke w ogródku kamieniami takie żółte z piaskowca , mieszkam w Rybniku koło Katowic, może ktoś wie gdzie takie coś kupić i ile to może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.05.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Kopalnie - Wartowice, Sobolów, chyba Libiąż i Pińczów. Jesli szlifowany to 100-150 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.05.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Ja kupiłem w Szydłówku (koło Szydłowca) żółty piaskowiec tzw. dzikówkę (nieobrobiony). Sprzedają na metry kwadratowe. Płaciłem w zeszłym roku 18 PLN za metr bez rachunku i transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sajmon 14.05.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Szydłowiec (trasa Radom - Kielce) i okolice stoją na piaskowcu i jest tu sporo punktów gdzie można dostać piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.05.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Również będę układać ścieżkę z piaskowca,z tymże ok 25 km od domu mamy kopalnię piaskowca i odpady daja za darmo,oczywiscie -własny transport /woj.dolnosląskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rjelonek 29.01.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Polecam kopalnie w okolicy Szydłowca http://www.kamieniarka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 chce sobie wyłożyć scierzke w ogródku kamieniami takie żółte z piaskowca , mieszkam w Rybniku koło Katowic, może ktoś wie gdzie takie coś kupić i ile to może kosztować? Kupisz w okolicy , tylko się rozejrzyj . Jest sporo składów ,czasem przy centrach ogrodniczych. Cena wysoka ,w porównaniu z kopalnią ,ale jazda też kosztuje . Kamień jest ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 29.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Polecam kopalnie w okolicy Szydłowca http://www.kamieniarka.com A ja polecam patrzeć na daty i nie wykopywać wątków sprzed 8 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A ja polecam patrzeć na daty i nie wykopywać wątków sprzed 8 lat! A jeśli nie tylko Ty umiesz czytać , a kopalnie są do dziś też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts