Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MIA § Wojtek - dom nad brzegiem morza

Mohag

Recommended Posts

No to ja zaloze Wam komentarze 8) Jestem bardzo ciekawa jak potoczy sie Wasza wykonczeniowka na odleglosc, kiedy trzeba polatac po sklepach zeby cos wybrac :wink:

Trzymam za Was kciuki i zycie dobrych wyborow, bo z doswiadczenia wiem ze koncepcje sie zmieniaja hihi a nie bedac na miejscu nie mamy juz mozliwosci reagowania :lol:

Domek zapowiada sie naprawde ladny, nie mowiac o cudownej okolicy ... :lol:

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziekuje :)

sama jestem ciekawa i...nerwowa odrobine :wink: jak to z tym naszym wykonczeniem (mam nadzieje,ze nie doslownie ;) ) bedzie :-?

Na wybor domku wplywu nie mialam - "nastalam" juz po fakcie :wink: jednak..przekaze temu,ktory dokonal wyboru,pewnie sie ucieszy :)

Co do okolicy,rzeczywiscie jest pieknie :)

Za kciuki dziekuje i... biore kazda ilosc :wink:

Ale tak za bardzo sie nie przejmuj :wink: w obecnych czasach, wszystko jest do przeskoczenia .... wystarczy skoczyc do sklepu wybrac co sie czlowiekowi podoba, zajrzec do netu gdzie to sie znajduje w najblizszej okolicy, podzwonic, wyslac pare maili, spisac pare adresow i przy nastepnej wizycie polatac po sklepach i hurtowniach.. kupic i zlecic robote, ktora odbierze sie przy nastepnej wizycie :lol: a w tym czasie planowac nastepny etap, razem z szukaniem i ogladaniem materialow.... no i tak sie to kreci 8)

Heloł - się powtórzę :

Póki co obserwuję i podziwiam.

Co do zabudowania rury polecam np.

http://www.arcyprojekt.pl/projekty_realizacje/nowoczesne/10.jpg

możliwości jest wiele

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2007 [/url]

Ale tak za bardzo sie nie przejmuj :wink: w obecnych czasach, wszystko jest do przeskoczenia .... wystarczy skoczyc do sklepu wybrac co sie czlowiekowi podoba, zajrzec do netu gdzie to sie znajduje w najblizszej okolicy, podzwonic, wyslac pare maili, spisac pare adresow i przy nastepnej wizycie polatac po sklepach i hurtowniach.. kupic i zlecic robote, ktora odbierze sie przy nastepnej wizycie :lol: a w tym czasie planowac nastepny etap, razem z szukaniem i ogladaniem materialow.... no i tak sie to kreci 8)

Mohag,

wierze,ze wlasnie tak bedzie :)

generalnie nie mam wiekszych problemow z organizacja w szerokim tego slowa pojeciu ;) ale..kosmosu nie odkryje - w budowaniu tak nie wiele zalezy od nas samych :-?

echhhh jakos to bedzie,mam tylko nadzieje ze calkiem nie osiwieje :wink:

Będę miała podłogówkę na parterze razem z kaloryferami - tak mam w projekcie. Na poddaszu tylko kaloryfery i DGP z kominka. Można wszystko. Podłogówkę mam teraz w biurze - super sprawa. Poczytaj o tym - to jest bardzo fajna technologia i zdrowsza :)

MiA, na dylematy najlepszym rozwiazaniem jest podlogowka na parterze tam gdzie bedziesz miala "zimne" podlogi i grzejniki na gorze, w pomieszczeniach sypialnianych.... wlasnie tam gdzie niby podlogowka nie jest za bardzo wskazana :wink:

zdecydowalismy sie juz ostatecznie :wink:

podlogowka + grzejniki na parterze

na pieterku grzejniki plus "cos tam" w lazience :wink: nie wiem,czy petla podlogowki,czy podlogowka z powrotu wody z grzejnika czy mata grzewcza...

zobaczymy co podpowiedza instalatorzy... :roll:

• 2 weeks później...
  • 2 months później...