Mohag 31.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 No to ja zaloze Wam komentarze Jestem bardzo ciekawa jak potoczy sie Wasza wykonczeniowka na odleglosc, kiedy trzeba polatac po sklepach zeby cos wybrac Trzymam za Was kciuki i zycie dobrych wyborow, bo z doswiadczenia wiem ze koncepcje sie zmieniaja hihi a nie bedac na miejscu nie mamy juz mozliwosci reagowania Domek zapowiada sie naprawde ladny, nie mowiac o cudownej okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 31.12.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 dziekuje sama jestem ciekawa i...nerwowa odrobine jak to z tym naszym wykonczeniem (mam nadzieje,ze nie doslownie ) bedzie Na wybor domku wplywu nie mialam - "nastalam" juz po fakcie jednak..przekaze temu,ktory dokonal wyboru,pewnie sie ucieszy Co do okolicy,rzeczywiscie jest pieknie Za kciuki dziekuje i... biore kazda ilosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ale tak za bardzo sie nie przejmuj w obecnych czasach, wszystko jest do przeskoczenia .... wystarczy skoczyc do sklepu wybrac co sie czlowiekowi podoba, zajrzec do netu gdzie to sie znajduje w najblizszej okolicy, podzwonic, wyslac pare maili, spisac pare adresow i przy nastepnej wizycie polatac po sklepach i hurtowniach.. kupic i zlecic robote, ktora odbierze sie przy nastepnej wizycie a w tym czasie planowac nastepny etap, razem z szukaniem i ogladaniem materialow.... no i tak sie to kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Heloł - się powtórzę : Póki co obserwuję i podziwiam. Co do zabudowania rury polecam np. http://www.arcyprojekt.pl/projekty_realizacje/nowoczesne/10.jpg możliwości jest wiele Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2007 [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 31.12.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ale tak za bardzo sie nie przejmuj w obecnych czasach, wszystko jest do przeskoczenia .... wystarczy skoczyc do sklepu wybrac co sie czlowiekowi podoba, zajrzec do netu gdzie to sie znajduje w najblizszej okolicy, podzwonic, wyslac pare maili, spisac pare adresow i przy nastepnej wizycie polatac po sklepach i hurtowniach.. kupic i zlecic robote, ktora odbierze sie przy nastepnej wizycie a w tym czasie planowac nastepny etap, razem z szukaniem i ogladaniem materialow.... no i tak sie to kreci Mohag, wierze,ze wlasnie tak bedzie generalnie nie mam wiekszych problemow z organizacja w szerokim tego slowa pojeciu ale..kosmosu nie odkryje - w budowaniu tak nie wiele zalezy od nas samych echhhh jakos to bedzie,mam tylko nadzieje ze calkiem nie osiwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 31.12.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Co do zabudowania rury polecam np. http://www.arcyprojekt.pl/projekty_realizacje/nowoczesne/10.jpg [/url] podoba mi sie,dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 31.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 i oczywiscie wszystkim budujacym i..nie Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne. Niech spełnią się wszystkie w nadchodzącym Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego !!! http://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Będę miała podłogówkę na parterze razem z kaloryferami - tak mam w projekcie. Na poddaszu tylko kaloryfery i DGP z kominka. Można wszystko. Podłogówkę mam teraz w biurze - super sprawa. Poczytaj o tym - to jest bardzo fajna technologia i zdrowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Nefer - na temat podlogowki spotkalam sie z wieloma roznymi opiniami stad moje podejscie do niej "jak do jeza" ale...niewykluczone,ze sie "ugne" chyba,ze otrzymam takie oferty,ze serce i kieszen tego nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chojrak 06.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witka. Pięknie położona działka tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że będzie okazja się spotkać przy okazji wyjazdu nad morze. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.01.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 MiA, na dylematy najlepszym rozwiazaniem jest podlogowka na parterze tam gdzie bedziesz miala "zimne" podlogi i grzejniki na gorze, w pomieszczeniach sypialnianych.... wlasnie tam gdzie niby podlogowka nie jest za bardzo wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Pięknie położona działka tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że będzie okazja się spotkać przy okazji wyjazdu nad morze. pewnie ! o ile nasze przyjazdy jakos zsynchronizujemy Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w 2007 roku. Dziekuje i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 MiA, na dylematy najlepszym rozwiazaniem jest podlogowka na parterze tam gdzie bedziesz miala "zimne" podlogi i grzejniki na gorze, w pomieszczeniach sypialnianych.... wlasnie tam gdzie niby podlogowka nie jest za bardzo wskazana zdecydowalismy sie juz ostatecznie podlogowka + grzejniki na parterze na pieterku grzejniki plus "cos tam" w lazience nie wiem,czy petla podlogowki,czy podlogowka z powrotu wody z grzejnika czy mata grzewcza... zobaczymy co podpowiedza instalatorzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 16.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 My "za chwilę" zaczynamy budować w Mechelinkach! To miejsce mnie urzekło... Myślę, że to jeden z najpiękniejszych terenów w Polsce! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 17.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam przyszlego sasiada odnosnie urokliwosci tych terenow hmmmm zgadzam sie z Toba moze kiedys spotkamy sie u rybaka w kolejce po swieze rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 18.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Miejsce przepiękne, ale pi... tam, jak na Uralu! Boję się, że moje słupki wytyczające dom polecą daleko, daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 19.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Miejsce przepiękne, ale pi... tam, jak na Uralu! Boję się, że moje słupki wytyczające dom polecą daleko, daleko... slupki...slupki.. a moj dach ?? my stwierdzilismy,ze nasz dom (a szczegolnie dach) przechodzi "odbior" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 22.03.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 piękny teren i piękny projekt.. piękne życie:) gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts