MiA Wojtek 24.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Novi_ana dziekuje a tak na marginesie chyba czas kontynuowac ten dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Travertyn jest cooooooooooool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 24.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Travertyn jest cooooooooooool Nefer..wiem mam nadzieje,ze kominek bedzie cudny o ile ktos nam go nie spieprzy achhh przezyc do konca i...wszystko bedzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 15.05.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 MiA & Wojtek Przyglądam się od pewnego czasu Waszej budowie za pośrednictwem tego forum. Kibicuję i naprawdę wspieram dobrymi myślami, ale tak po cichutku i anonimowo. Jednak dzisiaj po przeczytaniu ostatniego postu w Waszym dzienniku, musiałam się ujawnić. Ciśnienie skoczyło mi strasznie po obejrzeniu zdjęć , aż trudno uwierzyć w coś takiego. Współczuję!!! Ja chyba zamieszkam na budowie w namiocie, żeby mieć wszystko pod kontrolą. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki . B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 15.05.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 MiA & Wojtek Przyglądam się od pewnego czasu Waszej budowie za pośrednictwem tego forum. Kibicuję i naprawdę wspieram dobrymi myślami, ale tak po cichutku i anonimowo. dziekuje za wsparcie ale dlaczego anonimowe? ja tam zaraz ide do Twojego watku..zupelnie jawnie i..nie bede cicho Jednak dzisiaj po przeczytaniu ostatniego postu w Waszym dzienniku, musiałam się ujawnić. Ciśnienie skoczyło mi strasznie po obejrzeniu zdjęć , aż trudno uwierzyć w coś takiego. Współczuję!!! Ja chyba zamieszkam na budowie w namiocie, żeby mieć wszystko pod kontrolą. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki . B&S widzisz,to efekty budowania na odleglosc wrrrr trudne to bardzo,ale i uczace... najprawdziwsze z prawdziwych okazalo sie przyslowie "prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie" ...ale o tym innym razem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 16.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 inna propozycja, co zrobić z rurą http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,42210223,42382204.html w tym samym kolorze powstał też stolik polecam forum wnętrza na http://www.gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.05.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dziekuje Sloneczniku forum wnetrza znam i podgladam takze przytoczony przez Ciebie watek..pomysl super,ale..wymagajacy przynajmniej moim zdaniem pasujacy do naprawde nowoczesnego wnetrza...ja chcialabym cos pol na pol - nowoczesnie ale bez przesady poza tym obawiam sie ze i inspiracji i odwagi zabrakloby mi na utrzymanie domu w stylu a la Klimt taka ze mnie siermiezna i prosta baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 16.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dopiero dziś pierwszy raz zajrzałam do Twojego dziennika i muszę przyznać, że położenie Twojej działki dosłownie wbiło mnie w fotel z wrażenia. (Normalnie nie mogę pisać bo mi opadnięta szczęka zawadza o klawiaturę ) Sama buduję dom pod Warszawą ale uwielbiam morze i moim ogromnym marzeniem jest posiadanie tam działki. Napisz proszę (jak chcesz to na priv) jaka jest cena za metr działki w twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.05.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Evva przyznaje..okolice domku mamy przecudna malo zaludniona i sa szanse na to,ze tak pozostanie,poniewaz miedzy (nazwe to) naszym osiedlem kilku domkow a brzegiem morza jest rezerwat ptakow i rzeczywiscie jest ich tam sporo.. co do dzialek i cen,bedac ostatnio widzialam kilka tabliczek z info,ze sprzedadza jednak nie interesowalam sie tym dalej,Jednak przypominam sobie,ze bedac na poczatku maja w smazalni na obiadku mimo woli podsluchalam rozmowe przy stoliku obok o tym,ze dzien pozniej mial odbyc sie przetarg na dzialki w Gminie (?) mowili tez o cenach,w Rewie podobno 50 € cena wyjsciowa - ile w tym prawdy? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 16.05.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 17.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dziekuje za wsparcie ale dlaczego anonimowe? ja tam zaraz ide do Twojego watku..zupelnie jawnie i..nie bede cicho A więc dobrze, koniec z anonimowością. Obiecuję co jakiś czas krótki wpis, serdeczną pochwałę lub małą sugestię Do rychłego... komentowania. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ja też tu pierwszy raz jak to się mogło stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 17.05.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ja też tu pierwszy raz jak to się mogło stać? witaj Mikopiko i nie zdziw sie prosze,jesli znajdziesz tu jakis pomysl skradziony z Twojej skarbnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 17.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dziekuje za wsparcie ale dlaczego anonimowe? ja tam zaraz ide do Twojego watku..zupelnie jawnie i..nie bede cicho A więc dobrze, koniec z anonimowością. Obiecuję co jakiś czas krótki wpis, serdeczną pochwałę lub małą sugestię Do rychłego... komentowania. B&S April zapraszam serdecznie wpisy,sugestie a szczegolnie pochwaly mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.05.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Do odwiedzenia Waszego dziennika zaprosił mnie w wątku : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1830353#1830353 Mały.Przeczytałem z ciekawością, bo zbieram opinie, również te negatywne, na temat technologi "klocków styropianowych" - thermomur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 26.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witaj HenoK powiem szczerze,ze ja odnosnie samej technologii zdecydowanych pogladow nie mam okolicznosci sprawily,ze jest to w 100 % wybor Wojtka,ktorego broni jak lew poki co wiekszych problemow nie zanotowalismy a z tego co wiem,dosyc korzystny cenowo byl koszt budowy stanu surowego odnosnie zalet i wad uzytkowania tego domu bede mogla napisac juz za rok(?) ale znam opinie osob mieszkajacych w domu budowanym technologia thermomutu juz kilka lat i sa do pozytywne glosy zreszta wkleje link do takiej wypowiedzi w Twoim watku,moze jeszcze ktos bedzie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Fajnie, ze prowadzisz ten dziennik, bo tacy laicy jak my zdobywamy więdzę krok po kroku Obserwujemy postepy na budowie i jesteśmy pod wrażeniiem Sami wybierzemy chyba ten projekt. Budowe prawdopodobnie zaczniemy we wrześniu. Jesteśmy z Torunia, bliźniaka chcemy postawić z męża siostrą Napisz proszę czy istniałaby możliwośc zobaczenia Twojego domu na żywo i czy wybierając jeszcze raz projekt wybór padłby nadal na ten. Mamy ograniczone pole manewru ponieważ posiadamy stosunkowo wąską działkę i jak narazie jedynie ten projekt spełnia kryteria dot. max. szerokości. Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź, pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 11.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Edziu - dziekuje ANAS29 Nie widze problemu w pokazaniu Wam domu o ile dogracie sie albo do naszych wykonacow albo do nas..od dzisiaj na budowie zaczeli prace kafelkarze,mowili,ze uwina sie w 2 tygodnie ale nam sie nie spieszy,wiec jesli nie maja jakiegos pilnego zlecenia po tym czasie ich praca moze sie troche wydluzyc..my planujemy przyjazd na budowe na poczatku sierpnia na jakies 3-4 dni,nastepnie bedziemy troszke dluzej w drugiej polowie sierpnia. Sa osoby dogladajace budowe podczas naszej nieobecnosci,ale ostatnio bylo tyle zamieszania zwiazanego z domem,ze naprawde nie mam odwagi prosic ich o dodatkowa przysluge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.06.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Przepraszam za brak zdjęć, ale robiłem takim "specjalistycznym" aparatem w telefonie (niby "super hiper ") i po dzis dzień nie mogę ich zrzucić do kompa... . Ale jak się tylko uda podeślę natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 13.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Przepraszam za brak zdjęć, ale robiłem takim "specjalistycznym" aparatem w telefonie (niby "super hiper ") i po dzis dzień nie mogę ich zrzucić do kompa... . Ale jak się tylko uda podeślę natychmiast. Maly ale to moje zniecierpliwienie o ktorym pisalam w dzienniku dotyczylo fotek robionych przez szwagierke wykonane byly aparatem i wydawaloby sie ,ze wyslanie ich mailem to raptem chwilka (przynajmniej mi to chwilke zajmuje ) a ja czekalam i czekalam i czekalam jednak,gdyby udalo sie Tobie przeslac swoje byloby fajnie poniewaz jakosc tych,ktore mam widziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts