piotrasz 31.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witajcie miałem problem z umiejscowieniem tego tematu(sprawa nieco nietypowa) Może ktoś z was wie jak przepisy określają definicję barakowozu>Po co mi to potrzebne mam przyczepę kampingową chcę ją użyć jako barakowozu na budowe ale nie mam dowodu ani ubezpieczenia przyczepa przyjechała z niemiec 3 lata temu była uszkodzona właściciele ja zostawili do mojej dyspozycji wymeldowali ją i jej nie ma >Aby ją zarejestrować to ogromny problem >moje pytanie jest takie jakie warunki musi spełniać przyczepa aby można było ją traktować jako barakowóz(baraki nie potrzebują rejestracji ubezpieczenia etc) Chodzi o to aby można było ją transportować z budowy na budowe bez lawety.Proszę o pomoc może ktoś z was wie jak to można załatwić Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.12.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://www.ifp.pl/PNphpBB2.phtml Tutaj zadaj to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts