niktspecjalny 31.12.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Nikogo nie ma.Pewnie sie ukapujecie i stroicie.Ciekawi mnie czy ktos wpisze sie jeszcze blizej jak ja. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 31.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 JA Bo ja pierwszy raz żegnam i witam stary i nowy w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ja sie zaczynam "pindrzyć" ok 15 ide do wanny myc wlosy a potem suszyc i ukladac co mi zajmie do 1,5 godziny potem juz z gorki ok 20 wybywam Mam zamiar byc grzeczna i sie nie upic bo nie znosze miec kaca Sylwestra najchetniej spedzilabym w domu - najlepiej we dwoje - w romantycznym nastroj :)bez zadnych balang i zabaw No ale... Mezczyzna pracuje dzis w nocy bo ma dyzur , wiec wbijam sie na kameralna impreze do znajomych A czy ktos z Was idzie np. na wieeelki bal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ja jak dropsiak siedze ze znajomymi w domciu. zielona wybacz za smiałość ale ja takiego cuda bym samego nie wypuscił z domku i to jeszcze kameralnie. baw sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 31.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 A ja siedzę w domku, o północy będziemy z córką oglądać fajerwerki, bo petardy to strzelają już co chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ja jak dropsiak siedze ze znajomymi w domciu. zielona wybacz za smiałość ale ja takiego cuda bym samego nie wypuscił z domku i to jeszcze kameralnie. baw sie dobrze. NS - kameralnie to nie znaczy ze ide na jakas "randke sylwestrowa" sam na sam Po prostu - bedzie z 10 osob nie wiecej - zaden bal tylko wieksze spotkanie w groni dobrych znajomych A o wyjscie juz mala awantura byla w zeszlym tygodniu. Ale przekonalam ze skoro On pracuje (no tak wyszlo - trudno sie mowi ) to czemu ja mam byc poszkodowana i siedziec jak ta sierota sama w domu? Gdyby nie mial dyzuru - wogole spedzilibysmy ten wieczor razem - bez zadnych dodatkowych osob i atrakcji - i mysle ze sie super bawili we wlasnym towarzystwie. Ale coz - Sylwester to okres wzmozonej czujnosci i mozliwosci atakow terrorystycznych ( co najmiej Iraku, Ben ladena i Ufoludkow ) i roznych innych rzeczy - i "Ktos" musi pracowac zeby bawic mogl sie ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 A tak wogole - Wszystkiego Najlepszego Kochani Niech ten 2007 bedzie jesczze lepszy , fajniejszy , spokojniejszy itp. niz mijajacy rok . I niech sie spelni wszystko to co nie spelnilo sie w tym roku plus cala masa innych rzeczy o ktorych marzycie i na ktore czekacie Ja tak mysle ze ta 7 moze dobrze wrózyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 31.12.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Coz Kochani rowniez zyczymy Wam wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku.Podpisujemy sie pod slowami zielonookiej,ze ta 7 bedzie dobrze wrozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 31.12.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ósemka za to, jako bądź co bądź symboliczne nawiązanie do nieskończoności, wróży ponoć jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 31.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Nikogo nie ma.Pewnie sie ukapujecie i stroicie.Ciekawi mnie czy ktos wpisze sie jeszcze blizej jak ja. Miłej zabawy. Hmm , o 14.24 bylo 8h40min do Nowego Roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Nikogo nie ma.Pewnie sie ukapujecie i stroicie.Ciekawi mnie czy ktos wpisze sie jeszcze blizej jak ja. Miłej zabawy. Hmm , o 14.24 bylo 8h40min do Nowego Roku ? to była tylko taka ściema ,żeby was sprawdzić czy juz sie szykujecie na baletki. Za to teraz brakuje....8.25. Milej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 31.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Czulem jakis podstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 melduje ze wlosy umyte teraz suszenie tych kłaków W Warszawie dziki wiatr , a wogole nie ma zabawy sylwestrowej w Centrum -- coz Stolica nie? Tam gdzie jade jest rzut beretem od Pajaca Kultury - myslalam ze moze sobie mykniemy na jakies fajerwerki - a tu kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 31.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Na dzikim zachodzie jeszcze gorzej - pada i wieje jak diabli Osiem godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.12.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 A może tak "forumowy bal Wirtualny " dla tych, co siedzą sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 31.12.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 a my mamy małego dzidiusia i siedzimy ... chociaż być może to już ostatni Nowy Rok w tym mieszkaniu - mamy nadzieję, wiec nie jest nam wcale przykroa jutro, jak wszyscy będą potwornie zmęczeni, pójdziemy z dzidziusiem na spacerek do naszego nowego domu!pozdrawiam balusiów i domowników!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 A może tak "forumowy bal Wirtualny " dla tych, co siedzą sami Ja jestem za.Tylko ni chu chu nie moge go sobie wyobrazić.Ale skoro tak to zamawiam sobie pierwszy taniec np . z zielonąjakas salsa . 7.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 sie nie smiej - ja salse tancze (amatorsko ale zawsze) od prawie roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 sie nie smiej - ja salse tancze (amatorsko ale zawsze) od prawie roku nio to o 22.00 urwij sie na chwilkie to sie pobujamy.Wcale nie twierdze ,że nie potrafisz.Ciesze ,że umiesz tańczyć salse to cudowny taniec i trzeba go mieć w sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 31.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Lubie te klimaty salsa,merenge.....,a te tanczace kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts