Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

8h40min do nowego roku 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ja sie zaczynam "pindrzyć" ok 15 :wink: :lol:

ide do wanny myc wlosy :wink: a potem suszyc i ukladac co mi zajmie do 1,5 godziny :-?

potem juz z gorki :wink:

ok 20 wybywam :wink:

Mam zamiar byc grzeczna i sie nie upic bo nie znosze miec kaca :wink:

Sylwestra najchetniej spedzilabym w domu - najlepiej we dwoje :( - w romantycznym nastroj :)bez zadnych balang i zabaw

No ale... Mezczyzna pracuje dzis w nocy :-? bo ma dyzur , wiec wbijam sie na kameralna impreze do znajomych :wink:

A czy ktos z Was idzie np. na wieeelki bal? :wink:

Ja jak dropsiak siedze ze znajomymi w domciu.

zielona wybacz za smiałość ale ja takiego cuda bym samego nie wypuscił z domku i to jeszcze kameralnie.

baw sie dobrze. :wink:

NS - kameralnie to nie znaczy ze ide na jakas "randke sylwestrowa" sam na sam :wink:

Po prostu - bedzie z 10 osob nie wiecej - zaden bal :wink: tylko wieksze spotkanie w groni dobrych znajomych :)

A o wyjscie juz mala awantura byla w zeszlym tygodniu. :-? :wink:

Ale przekonalam ze skoro On pracuje (no tak wyszlo - trudno sie mowi ) to czemu ja mam byc poszkodowana i siedziec jak ta sierota sama w domu?

Gdyby nie mial dyzuru - wogole spedzilibysmy ten wieczor razem - bez zadnych dodatkowych osob i atrakcji - i mysle ze sie super bawili we wlasnym towarzystwie.

Ale coz - Sylwester to okres wzmozonej czujnosci i mozliwosci atakow terrorystycznych ( co najmiej Iraku, Ben ladena i Ufoludkow :wink: :lol: ) i roznych innych rzeczy - i "Ktos" musi pracowac zeby bawic mogl sie ktos :wink:

A tak wogole - Wszystkiego Najlepszego Kochani :wink: :D

Niech ten 2007 bedzie jesczze lepszy , fajniejszy , spokojniejszy itp. :wink: niz mijajacy rok .

I niech sie spelni wszystko to co nie spelnilo sie w tym roku plus cala masa innych rzeczy o ktorych marzycie i na ktore czekacie :)

Ja tak mysle ze ta 7 moze dobrze wrózyc :wink:

Nikogo nie ma.Pewnie sie ukapujecie i stroicie.Ciekawi mnie czy ktos wpisze sie jeszcze blizej jak ja.

:D :D :D

Miłej zabawy.

Hmm , o 14.24 bylo 8h40min do Nowego Roku ?

to była tylko taka ściema ,żeby was sprawdzić czy juz sie szykujecie na baletki.

Za to teraz brakuje....8.25.

Milej zabawy.

a my mamy małego dzidiusia i siedzimy ...

chociaż być może to już ostatni Nowy Rok w tym mieszkaniu - mamy nadzieję, wiec nie jest nam wcale przykro

a jutro, jak wszyscy będą potwornie zmęczeni, pójdziemy z dzidziusiem na spacerek do naszego nowego domu!

pozdrawiam balusiów i domowników!!!