madzia88 31.12.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam serdecznie szukam informacji na temat woskowania ścian jakiego wosku używacie? czy woskować odrazu po wybudowaniu czy też odczekać 1 sezon? i dlaczego koszt woskowania, czy to jest niezbędne? czemu to służy? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 01.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 woskowanie ścian??? hm... ja kładłem u siebie tynk strukturalny (własnej roboty), potem malowałem ścianę na dwa kolory i na końcu żelowałem całość. efekt lekkiego połysku coś w stylu delfina ale chyba nie o to ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia88 01.01.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 pytanie na temat woskowania ścian tyczy się domu z bali.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 02.01.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zobacz, co prawda nie dotyczy ścian ale ... - http://www.castorama.pl/porady/art-dekoracyjne/woskowanie-mebli.html a tu znajdziesz woski - http://www.starwax.gejzer.pl/woskowanie-c-1_19.html?page=2&sort=2a&osCsid=659c1b6f4757f25b264a661c8343b916Niestety, nie umiem powiedzieć - dobre czy złe. Może Forumowicze coś wiięcej na ten temat będą mogli powiedzieć. A może warto popytać tutaj - http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=504&start=1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia88 03.01.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 dziękuję za informacjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Pytanie czy konieczne?Widziałąś aby górale woskowali chałupy? Woskowanie obniża nasiąkliwość i przez to jest łątwiejsze w konsewacji.Górale mówią "Panie, szczota i szare mydło".. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Pytanie czy konieczne?Widziałaś aby górale woskowali chałupy? Woskowanie obniża nasiąkliwość i przez to jest łątwiejsze w konsewacji.Górale mówią "Panie, szczota i szare mydło".. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Pytanie czy konieczne?Widziałaś aby górale woskowali chałupy? Woskowanie obniża nasiąkliwość i przez to jest łątwiejsze w konsewacji.Górale mówią "Panie, szczota i szare mydło".. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts