boyssan 01.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 witam jestem w realizacjii zakupu planu na dom mam pytanie czy jest konieczny plan na oswietlenie ? (wewnetrzne) i jak ijest koszt takiego planu ?prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Chodzi Ci o projekt instalacji elektrycznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boyssan 01.01.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 tak mam na mysli projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Zapytaj co wchodzi w skład projektu domu. Ja dostałam wszystkie instalacje wewnętrzne wraz z projektem domu. Aczkolwiek architekt wnętrz zaplanuje mi rozłożenie wszystkich gniazdek, włączników etc. w taki sposób, żeby było wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts