kachna1 23.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 co myślicie o tym projekcie i czy może go ktos budowal?? albo widzial?prosze pomóżciehttp://projektygotowe.pl/projekt/1e0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 24.10.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam Nie podoba mi się w tym projekcie parę rzeczy - mało ustawny wiatrołap - widok z salonu na drzwi do WC - miejsce dla pralki w łazience ( nie widzę innego...) - narożne okno w sypialni - no i chyba najważniejsze - front domu zajmuje garaż, a z kuchni nie widać wejścia do domu ani na działkę.... Ale dla innych to mogą być zalety Pozdrawiam, akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 01.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 moze ktos buduje(budowal) dom Krokus i ma ochote podzielic sie cennymi uwagami, to zapraszam.Moja budowa zatrzymala sie narazie na stanie "0"a od wiosny idziemy do przodu, najbardziej interesuje mnie realny kosztorys tego budynku (surowy zamkniety)dzieki za uwagi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 02.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Krokus... z bliska (kliknięcie otwiera opis)http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/krokus/krokus.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 02.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 no nie wiem jak ten domek wyglada i co o nim pisza, chodzi mi raczej o sprawy techniczne, czy cos przerabiales, z jakich materialow budowales itp.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 03.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 czyzby nikt nie budowal mojego pieknego KROKUSA???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 24.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Szukam osób, które budowały lub są w trakcie budowy domku wg projektu Krokus lub Krokus 2 z firmy Archeton.... Mam problem, czy można tam zastosować ogrzewanie na paliwo stałe i gdzie usytuować kominek, niestety w oryginale go nie ma. A najbardziej mi zależałoby na zobaczeniu domku wybudowanego już "w realu". Proszę o pomoc... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 28.07.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Proszę o opinie co byście zmienili w projekcie domu Krokus z ARCHETONU??? aby był on jeszcze bardziej funkcjonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 28.07.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Wklejam link do projektu Krokus http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/3910-krokus-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Podoba mi się wnętrze,zewnętrze już mniej.Nie jestem zwolenniczką takiego dachu.na pewno będzie droższy w realizacji niż prosty dach dwuspadowy.Podoba mi się natomiast i to nawet bardzo dół.A zwłaszcza to,że kotłownia jest za garażem.Trochę dziwnie wygląda okno na dole,to od kuchni.Jakby domek zerkał z pod wpółprzymkniętych powiek.Ogólnie jest fajny,na małej powierzchni jest wszystko co trzeba.Oczywiście ktoś może mieć inne zdanie.Są mądrzejsi ode mnie na tym forum Pamiętaj jednak,że to ma być Twój dom i Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 28.07.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Tak w ogóle, to w miejscu gdzie jest garaż ma być duża kotłownia i pomieszczenie gospodarcze - pralnia. Co do dachu to kwestia gustu, mi kiedyś też się nie podobały takie dachy, a teraz nie wiem, jakoś tak mi się kojarzy "wypoczynkowo". Taki delikatnie góralski styl. Czekam na kolejne uwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna1 12.12.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 prosze skontaktujcie sie ze mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 18.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts