Kris2222 01.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 WitamSzukam dobrego stolarza z okolic Rybnika,Wodzisławia, ktory wykona mi schody wewnętrzne z mojego własnego drewna.Tzn. mam możliwość kupienia Deba za fajne pieniądze z pocieciem na bale , tylko potrzebuje stolarza który mi wykona pomiary i poda co i jak.Chce teraz kupis a w przyszłym roku około września zlecić to po żadnemu fachowcowi. Jeżeli ktoś może kogoś polecić to czekam na namiary.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 01.01.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 01.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 W rybniku masz Strzałkę, bardzo dobry, tylko ma swoją cenę - niewiele brakło abym sama go wzięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 02.01.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Spoko tylko czy zrobi mi schody z mojego własnego drzewa, ktore fajnie bedzie przez dwa lata schnąc a nie z jego super wyschnietego 3 miesiące temu scietego Ale zadzwonie i zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 W rybniku masz Strzałkę, bardzo dobry, tylko ma swoją cenę - niewiele brakło abym sama go wzięła. w swojej rodzinnej wsi niezbyt go polecają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 10.01.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Własnie , w swojej wsi go nie polecają, a pracownicy to juz wogóle ,Dlaczego ? a to dlatego ze robi schody z byle jakiego g..na, tzn ty mu dajesz drzewo a on ci robi schody z gałeźi tego drzewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 24.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam.Mam zamiar wykończyć schody betonowe drzewem...Szukam fachowca z okolic górnego śląska (Sosnowiec) który by to zrobił perfekcyjnie...Może ktoś spotkał się z wykonawcą z którego pracy był zadowolony???Proszę o pomoc i porady jak się dobrze do tego zabrać i o czymś nie zapomnieć....Mile widziane podpowiedzi i fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 25.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Więc musisz udać się do jakiejś firmy zatrudniającej drwali (np tu:http://www.drwale.org/ ) Najlepiej wziąć kilku zdrowych chłopa, tak aby mieli siłę nie tylko ściąć drzewo ale i wnieść je do domu i potem tak długo nim okładać schody aż te ulegną wykończeniu.Ja osobiście rozejrzał bym się za kimś z dużym młotem pneumatycznym, chyba praktyczniejsza metoda wykańczania schodów niż ta z drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ale się uśmiałem masz chłopie talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2011 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ramzes wielki czy tobie chodzi o schody wew czy zew?Jak wyobrażasz sobie ich wykończenie?Chcesz na nie wchodzić np, z parteru na piętro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 26.01.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Schody te są wewnętrzne i mają funkcje komunikacyjną między parterem a poddaszem.Czy ktoś wykonywał takie schody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 z drzewa to raczej nikt, za to pewnie wielu ma schody wykończone drewnem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 z drzewa to raczej nikt, za to pewnie wielu ma schody wykończone drewnem ... Jak to nikt nie ma schodów drewnianych .... coś ty edde.Zrozumiałem gościa ,że ma jakieś na zabiegówki szalowane,lane,betonowe i chce je przykryć dechami czyli zrobić całą stolarka "schodową"tralki trepy króle itp.Moje schody na ten przykład zrobiłem z deski barlineckiej, która mi została i jak mówią znajomi bardzo ładnie komponują się z całym traktem komunikacyjnym gdyż owa deska leży w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 27.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 obudowieniewiemnic bravo )) przypomniało mi się : a te schody to mają być do wchodzenia czy wychodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 obudowieniewiemnic bravo )) przypomniało mi się : a te schody to mają być do wchodzenia czy wychodzenia ? Tu pytania zadaje autor a ty skoro o budowaniuniewiesznic to po huk pytasz.Ja to by ci odp.,że te schody mają być do schodowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 27.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 widzę że odezwali się straszni budowlańcy i zamiast napisać coś konkretnego i doradzić to pokazują nie złe maniery...można i tak...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jak to nikt nie ma schodów drewnianych .... coś ty edde..... no właśnie, drewniane ma wielu ale drzewne?? z drzewa?? takiego jak w lesie?? drewno a drzewo to duuuża róznica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 28.01.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ramzes wielki wielkie sorry ale jak przeczytałem pierwsze zdanie wymownie zakończone wielokropkiem nie mogłem się powstrzymać Życzę weekendowo powodzenia w wykańczaniu...oj wykończeniu schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no właśnie, drewniane ma wielu ale drzewne?? z drzewa?? takiego jak w lesie?? drewno a drzewo to duuuża róznica.... edde a co będzie jak autor topiku wpadnie na genialny pomysł i powie ,że drewno to takie sobie drzewo przywiezione z lasu pocięte na kawałki które dopiero po jego obróbce(suszenie impregnowanie itp) nadaje się do położenia na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.01.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 to będzie miał rację, kolejność poprawna a schody będzie miał i tak obłożone drewnem a nie drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts