amalfi 14.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 W swym życiu kilka końców świata "zaliczyłam", ale ten wydaje się najpoważniejszy, bo cały świat o nim mówi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 14.03.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ten Campinga też był na serio-serio, ludzie domy sprzedawali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.03.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mnie ciekawi (nie - niepokoi) ten problem nałożenia się kilku elementów mechaniki nieba i maksimum Słonecznego. Nie może niepokoić, bo jakby co - to WSZYSCY siedzimy w pierwszym rzędzie na tym spektaklu! Innych rzędów nie ma. Pełna sprawiedliwość dziejowa! Będzie co będzie... O trzęsieniu ziemi pod Gdańskiem i w okolicy Kalisza za mojego życia usłyszałem RAZ. (niedawno to było) O jękach ziemi cały świat gada i je eksponuje. Nasilają się... Maksimum słoneczne nadchodzące - to nie nowość! Fakt potwierdzony latami obserwacji. Klimat nam się zmienia tak, że to widać i w "dzieciństwo" myślą sięgać nie trzeba, aby stwierdzić, że z roku na rok jest "inaczej" Golfsztrom stygnie, co oznacza Sybir w Zachodniej Europie i zamarzający Bałtyk od Gdańska do Sztokholmu... (było już tak) To tak sobie spokojnie czekam na ten grudzień i zastanawiam się: Odwołane mam imieniny czy nie? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Z tą sprawiedliwością to trochę nie tak. Co innego nastolatek, a co innego emeryt. Tak mi się wydaje. Jednak wpływu nie mamy. Na wszelki wypadek zaplanowałam wypasioną podróż. Kreddytu nie będę spłacać. Wrażenia z podróży nie zginą gdyby tego końca świata nie było, a kredyt i tak kiedyś musze uregulować. No tak. Masz imieniny po końcu świata. Pociesz sie, że na święta może nie trzeba będzie sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Sprząta się przed świętami... Potem bałagan zamiast karpia ma być. Chyba odprawię imprezę z tydzień wcześniej. Adam M. A może by tak w tym roku... NIE SPRZĄTAĆ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ech, gdyby to "na bank" pewne było.... Ciągle do mnie dzwonią z ofertami różnych kredytów, do wzięcia których potrzebny tylko dowód osobisty. Pare marzeń można by spełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.03.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Może kup jakie plastikowe wiaderko w Casto i napełnij je nasionkami: marchew pietruszka seler (podobne) Jaka "Maciejka"... Do tego - grabki, łopatka, konewka... Diabli wiedzą czy za kolejny rok sobie jakich marzeń nie spełnisz! Inwestycja duża nie jest! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 15.03.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Jak pieprznie - to raczej trzeba przygotować uprawy hydroponiczne A te "jęki" to fake jak złoto. Co trzeci napotkany czternastolatek zmontuje ci "usłyszane" w twojej okolicy. Z podkładem muzycznym. Najbardziej podobają mi się nagrania, na których autor lata przerażony po chałupie, a za oknem Pani Gienia chodzi uśmiechnięta z niemowlakiem w wózku . Głusi musi oboje jako pień. Oczywiście Pani Gienia na czwartym planie jest, ale się zaplątała. Edytowane 15 Marca 2012 przez Baba_Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.03.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Mnie chodzi o "takie" atrakcje: http://pl.wikipedia.org/wiki/Burza_magnetyczna_roku_1859 Kasy za dużo nie mam, żeby pod biegun się wybrać i pooglądać. Zresztą... zimno tam, a mnie zapomnieli wmontować ciśnienie krwi to marznę od listopada do marca jak glizda w trawie... A tu się zapowiada, że mi się sam zrobi Great Gig in the Sky. Na stronach i w komunikatach NASA się coś o tym wspomina... Biletów na razie jeszcze nie sprzedają Pewnie myślą jak się za to zabrać :lol: Adam M. Źródełko informacji "takie sobie" ale przedruk sympatyczny: http://efakta.w.interia.pl/nasa2013.html A.M. Edytowane 15 Marca 2012 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 15.03.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dajcie spokój....to że się wszystko "zmienia" wiadomo nie od dzisiaj. To, że kiedyś wszystko pieprznie możliwe jest ale to "kiedyś" to nie ten rok, no nie ma mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.03.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Zagwarantujesz nam to? (że nie ten czy przyszły rok) Jak? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 16.03.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Gwarancji nie mam, obiecać też nie mogę ale jak się w coś mocno wierzy to to się sprawdza więc wierzmy, że ani ten ani przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.03.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Acha! Kolejny... Tylko wiesz... Z tym : "wiara czyni cuda" to już wielu budujących, co uwierzyli w domek kryty watą - to się przejechało... Tu też może być różnie... W RMFie mi o nowym Tunguskim meteorze opowiedzieli z 10 minut temu... Wierzą, że nie trafi (o 24000 km). Teraz wielu, podobno, z zapartym tchem się w niego wpatruje... Powszechny i natychmiastowy dostęp do informacji jest czasem frustrujący. Świat stał się globalną wioską Stąd widać, co gospośka na antypodach wrzuca do garnka i ile soli zupę... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.03.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No własnie. To ja zamiast kolejnego etapu remontu wolę sobie pojechać do mojej ukochanej Italii. Remont nie zając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A gadają, że Italia może uciec! :lol: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A gadają, że Italia może uciec! :lol: Adam M. Otóż to, Adamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.03.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ciekawie się robi... http://zmianynaziemi.pl/wideo/dziwne-dzwieki-zarejestrowane-tasmanii http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/rosjanie-zamierzaja-zdelegalizowac-nowy-narkotyk-pietruszke http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/naukowcy-planuja-przedostac-sie-przez-lod-w-celu-zbadania-antarktycznych-jezior http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/dokonano-pierwszego-badania-wody-antarktycznego-jeziora-wostok http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/kilka-awarii-w-elektrowniach-jadrowych-w-ciagu-jednego-tygodnia Tak se czasem plątam się po sieci... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.03.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 TAKIE rzeczy też już są w sieci...http://helioviewer.org/Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 19.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Adam, weź się plącz po większej ilości stron i bardziej zróznicowanych tematycznie, bo zgłupniesz, a byłoby szkoda . Dobrze i z serca radzę A zdjęcia Słońca fajne są Edytowane 19 Marca 2012 przez Baba_Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Traktuję te strony jako pewnego rodzaju relaks. Patrzę "czego to ludzie nie wymyślą!" A wymyślają takie rzeczy, ze strach się bać! A łażę też i po innych stronach. Zwykle dość mocno technicznych. Znasz może jakieś o termowoltaice? Bo coś kojarzę, żeś kumata w te klocki Baba Fizyka Ci nie straszna... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts