adam_mk 26.11.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Myślę, że trzeba by jakiego "kałacha" i wiadro naboi skołować na "czarną godzinę". Jakie dobre pół literka, Pakę zapalniczek jednorazowych, świeczkę (coby nastrojowo było wieczorami) i jaką zagrychę. Ogórki w słoju mogą poleżeć. Tak jak i pół litra. Jak byłem młody to przy różnych rajdach i wypadach przy ognisku się czasem taką śpiewankę słyszało... "Przez dni 40 padał deszcz.. Pan Ziemię wodą raził! Przez dni 40 Noe pił.. spod beczki nie wyłaził..." Jakieś wzorce zachowania więc są... 3200 lat to trochę długo i tylko niektóre się zachowały... Ale jak się zachowały - to musiały być chyba skuteczne, co nie? Przecież wiadomo KTO ma dwóch Aniołów-stróży! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Adasiu, mam nadzieję, że Twoje propozycje obejmują jakieś towarzystwo... w końcu ponad 3000 lat bez kobity... znajomy budowlaniec, który przyjeżdza z daleka na budowę w poniedziałek, a wraca do domu w piątek mówił, że własna żona mu się w piątkowe wieczory bardzo podoba...sam widzisz, co post robi z człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.11.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Przesadzasz! Tyle już tych postów napisałem.... A tak naprawdę to chodzi tylko o 21.12 i może ze 3 dodatkowe dni. Tyle to na szpilach i z każdą babą da się wytrzymać... Chyba... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 26.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 w przypadku braku komety, zawsze chętnie - zapewne - zabije nas pandemia grypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Musi od razu grypy? Jest tyle innych możliwości... A wiecie, czemu jakoś nie udało się dotąd rozwiązać radykalnie problemu grypy? - Bo te mikroby są takie małe, że nie da się ich odpowiednio spałować! Podobno... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.12.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Program do obejrzenia tutaj:http://www.vismaya-maitreya.pl/rok_2012_proroctwa_-_koniec_swiata_2012_strefa_tajemnic_lektor_pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.12.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No, to już wiemy! Ziemia majgnie się od naszego północnego wschodu na południowy zachód. W ten sposób wody morza Śródziemnego znajdą się na szczytach Alp i Karpat (Zakopane zamoknie najbardziej), a Polska co najwyżej się podsuszy. Nasz Bałtyk poleci sobie gdzieś do Finlandii. Biorąc pod uwagę skąd nam Słoneczko świeci, to uprawę pomarańczy czy mandarynek w ogródku przydomowym mamy pewną! I na jaką cholerę mi ta studiowana dogłębnie wiedza o lodowniach? Martwa inwestycja! Docieplenie na domach się "nie zmarnuje" bo trzeba będzie przed Słoneczkiem się gdzieś chować, ale ja, specjalizujący się w odzysku ciepła i sposobach ogrzewania, będę się musiał przesadzić na sposoby oziębiania. Też fizyka, to tragedii nie będzie, ale szlag trafi cały komplet już zrobionych narzędzi i szablonów! Cholera! Katastrofa się szykuje!!! No! Powieszczyłem sobie dla siebie! Adam M. Acha! Warszawa lewobrzeżna będzie lepsza jak prawobrzeżna w tym grudniu 2012... Będzie suchsza... Jakbym tam gdzie był, to bym się budował w lewobrzeżnej. A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.12.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A znasz szczegółową prognozę dla mojej rodzinnej miejscowości?Co mi tam Warszawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.12.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Koluszki leżą, zdaje się, po właściwej stronie.... A pogoda?Będzie wiało i może trochę trząść...Podobno nie będzie tak najgorzej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.12.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Uprzejmie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Koluszki leżą, zdaje się, po właściwej stronie.... to znaczy co, strefa wydzielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.12.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nie! Takie sobie gdybanie. Podobno mają być naprawdę spore tsunami. Gdyby ruch wypadł z północnego wschodu na południowy zachód, to właśnie Europejskie góry broniły by nas przed falą a Wisła złożyłaby wizytę na prawym brzegu. Woda, jako płyn obdarzony masą będzie miała zamiar bezwładnościowo kontynuować swą dotychczasową międzygwiezdną podróż. Po starej trasie. Jakby obrót zapowiedziany był z południa na północ, to Bałtyk zameldowałby się w Zakopanym. Jak by nie było - górale zamokną! Paradoks? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 16.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tu se planuję starość w domku, grzanie wykrzywionych reumatyzmem kości przy kominku. Czytam o tarasach, GWC, DGP, a wy wyjeżdżacie z końcem świata. Zapytałam pana Google i wpadłam normalnie w panikę, bo nie dość, że przebiegunowanie, to jeszcze jakaś planeta Nibiru ma przyp.... w Ziemię. Też w 2012-stym.... Normalnie tylko szukać cyjanku tudzież mocnego sznura Ale znalazłam kilka głosów rozsądku, więc tych gigantycznych kredytów raczej nie bierzcie, bo będziecie musieli i je spłacać http://www.if.uj.edu.pl/Foton/96/pdf/11%20bieguny-oczab-marcinek.pdf http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astrobiologist/?x=0&y=0&q=2012&l=Ask Muszę chyba sobie zafundować odwyk od internetu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.12.2008 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ale jednak jakoweś igry u nas urządzają i wydaje im się, że to będzie śmieszne...W 2012 roku ma być!Oczywiście, skończy się w grudniu (bo niby dlaczego miałoby się skończyć w przewidywanym terminie?)Nie koniec świata to jest?Majowie przewidzieli!!!Adam M. (Już pisałem! Oglądał kto w kalendarzu JAK te święta wypadają? Z głodu się zdechnie! PIS handlu w dzień święty zakazał!!!)A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Adaś wpadasz w malkontenctwo. Co tam dzień w tą czy w tą (znaczy: dzień z tą, dzień z tą...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ci to chyba nawet 2012 nie doczekają... przed cyklonem to mogą się schować w... oceanie... http://bi.gazeta.pl/im/9/6057/z6057819Z.jpg http://wyborcza.pl/1,75480,6061070,Raj_za_chwile_zginie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Wykupili miejsca w pierwszym rzędzie A może mają informację, że tam będą małe górki z możliwością uprawy winorośli? Bo ten ocean do Zakopanego skądś musi przypłynąć chiba, nieee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 17.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A ja mam jakieś dziwne przeczucia jeśli o ten 2012 chodzi , tylko jeszcze trudno mi to sprecyzować Poważnie! może się po prostu na ten temat za dużo naczytałem . Obym tylko swoje problemy z wspólnikami do tej pory pozamykać zdążył, bo w przeciwnym razie to tak jakoś smutno będzie odchodzić . Ale coś się wydarzy. Zobaczycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.12.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No! Podobno piłę kopać będą... Podobno wielu i podobno u nas! Zaś nam nakopią... A do kompletu, to podobno gwiazdka odwołana... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 18.12.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A ja mam jakieś dziwne przeczucia jeśli o ten 2012 chodzi ...Ale coś się wydarzy. Zobaczycie . Zniosą VAT na materiały budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts