pepi 01.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Poszukuje doractwa w sprawie obudowy piekarnika i kuchni elektrycznej. Wymarzonym dla mnie materiałem jest kafel piecowy i pomyslałem o wbudowanie w piec kaflowy kuchenny. Podoba mi się też usytułowanie piekarnika na wysokości np. 1,50m. Poradzcie co z tym pomysłem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.01.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam.A podoba Ci się to:http://foto.m.onet.pl/_m/be74ff249b76b66ffbb7ea897a61a816,10,19,0.jpg http://foto.m.onet.pl/_m/19e236895daf3cc8cec5348569b62418,10,19,0.jpg Kafle pochodzą z XIX-to wiecznego pieca z tegoż samego dworku. Na zdjęciach brakuje jeszcze zamontowanego już trawertynowego blatu z ceramiczną płytą elektryczną.Projekt kuchni inwestora i konserwatora zabytków, wykonanie moje, sztukateria - to już temat na inną rozmowę - robiła ją firma nie mająca sobie równych na śląsku a może i w całym kraju.Pozdrawiam.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 02.01.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Pewnie, że mi się podoba ciekawe jest to, czy znajde fachowca co w Łodzi robi takie rzeczy. Mam nadzieje, że na forum poradze sobie z zaprojektowaniem pieca. Ciekawe rozwiązanie na zabudowe okapu. Opisz jak to robiłeś, pochwal się jaką zastosowałeś konstrukcje. Ja mam w kuchni podłoge na legarach,czy musiałbym wyciąć deski, przyszedł mi teraz pomysł może całą kuchnie zrobić w kaflach tzn. murki pod szawki i blat, ale to pewnie będzie bardzo kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 06.01.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Czy przy obudowie kuchenek i piekarników można napotkać na jakieś problemy, czy można wykonawcą uwierzyć, że zrobią bez błednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 15.01.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 A może powiecie coś o kosztach budowy takiej obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mockba 16.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Poszukuje doractwa w sprawie obudowy piekarnika i kuchni elektrycznej. Wymarzonym dla mnie materiałem jest kafel piecowy i pomyslałem o wbudowanie w piec kaflowy kuchenny. Podoba mi się też usytułowanie piekarnika na wysokości np. 1,50m. Poradzcie co z tym pomysłem zrobić. technicznie niejest to problem.. tylko informuje ze ladny kafel kosztujeod 40 zl / sztuka...(gornej granicy niema) Jezeli jestes zainteresowana to klik na moja stopke. Tylko niewiem jak z czasem i dojazdem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 18.01.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No, nie należy to do najtańszej zabudowy, ale jak się podoba to coś trzeba wymyśleć. Jak wygląda sprawa projektu, czy trzeba to robić na miejscu, czy można narazie przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts