qraska 01.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 WITAJCIE !! potrzebuje rady !! otrzymałem pozwolenie na budowe i pozwolenia na wszskie stosowne przyłacza itd.w 2006r. jednak na dzień dziseijszy pozmieniało się "troche" ponieważ powiększył się mi rodzinka i przyszły na świat dwoje wspaniałych mojich synów znaczy 'BLIŹNIĘTA" posiadałem prace jednak na czas określony do końca 2006r i obecnie jej nie posiadam ( Jednak nie załamuję rąk hehe (może i dobrze nie zarabiałem tak zbyt dużo) Żona obecnie na macieżyńkim. w zeszłym roku udalonam się wyrównać teren na którym ma stanąć nasz domek oraz wyciągnąć fundamenty i połączyć wodę na dzeń dzisiejszy zastanawiam sie nad zawieszeniem robót i wstrzynamie prac ale mam pyt. 1 czy musimy gdzies zgałszać że zawieszamy roboty 2 czy to że wykonaliśmy podłącze wody zgłaszamy w dziennik budowy 3 czy wiążą się z tym jakieś kozty odnośnie nie wykonania prac przez 2 lata 4 czy jak już staniemy na nogi i będziemy chcieli koontynuować budowe nie będzie żadnych problemów z przedawnieniem się projektów i itd?? OCZYWIŚCIE ZAZNACZAM ŻE WPISY JUŻ SĄ NA WYKONANIE I ZAKOŃCZENIE WYCIĄGNIĘTYCH FUNDAMENTÓW PROSZE O RADY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts