KG 01.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Ze względu na ustawienie okna w kuchni musimy dokonać zakupu zlewu który będzie miał baterię ułożoną dość nietypowo bo po prawej stronie (inaczej nie otworzy się nam okno). Chcielibysmy żeby był to zlew granitowy (czy też kompozytowy), łatwy w czyszczeniu, 1.5 komory.Czy ktoś z Was spotkał się może z takim problemem i ma rozwiązanie? Poza Blanco któe w tej wersji jest naprawdę bardzo drogie nie mogę znaleźć żadnego innego zlewu sp[ełniającego powyższe warunki. Jesli ktoś przeszedł tę drogę i może mi pomóc byłabym ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 02.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Możesz osadzić baterię w blacie a nie w zlewie. Albo kupić taką ze składaną wylewką, która umożliwi otwieranie okna przy standardowym montażu baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KG 02.01.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dziękuję ślicznie. A to osadzenie czy to wymaga jakiegoś specjalnego zlewu czy nie ma znaczenie?Składana bateria? A wiesz może kto takie produkuje?Bardzo dizękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 02.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Co do osadzenia w blacie - przypuszczam, że musisz po prostu dopasować baterię do zlewu tak, żeby wygodnie się myło naczynia i opłukiwało zlew (żeby nie była za daleko). Baterie ze składaną wylewką (podokienne) ma w ofercie wiele firm, chociażby Blanco, Tres, Franke, Teka itp. bateria podokienna google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 KG, my będziemy mieć w kuchni wyspę i już wybrałam kran, który będzie montowany w blacie.http://deante.pl/baterie_k_Deante_Cubic_15_52.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KG 07.01.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dzięki za pomoc. Szukamy takiego rozwiązania. Agnieszkakusi - śliczny kran. A wyspa - super rozwiązanie. U nas będzie barek ale troszkę żałuję że nie wyspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 24.07.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Możesz osadzić baterię w blacie a nie w zlewie. Albo kupić taką ze składaną wylewką, która umożliwi otwieranie okna przy standardowym montażu baterii. Będą miał zlew gospodarczy a batrii nie mogę osadzić w scianie. Boję się ze fornir zaczie puchnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts