casandra75 20.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Podnoszę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 21.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czy jest tu ktos z okolic Poznania, kto moglby polecic lokalna firme montujaca oczyszczalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 21.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dopisuję się. Szukam firmy w okolicach Poznania, która wykona projekt i dobierze odpowiednią oczyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dowiadywałam się o dofinansowanie u mnie w gminie i wiem już, że nie praktykują tego. Nie dofinansowywali tego typu inwestycji. Dziwi mnie to, bo przecież mają fundusze na ochronę środowiska. Co do tych 1000zł to wysokość dofinansowania zależy od ustaleń gminy. W aktualnym wydaniu Muratora jest poruszony temat dofinansowań do proekologicznych inwestycji, jednak, moim zdaniem, zbyt ogólnikowo. Nic nowego do tematu nie wnosi. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Podam jeszcze ostatnie ustalenia. Oczyszczalnia z drenażem + montaż dla 4-5 osobowej rodziny za 6tys. Tyle zapłacił sąsiad pod koniec 2006r. Oczywiscie pewnie cena zależy od technologii i producenta ale... biorąc pod uwagę koszty szamba to chyba i tak się opłaca Nawet bez dofinansowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kbab, pewnie że nazwa się przyda MABO SEPTIC 2000 zakupiony w XII 2000r za 3010zł Witam tej firmy już nie ma na naszym rynku tzn została sprzedana a kupiła ją firma: Pipelife Tutaj macie stronkę :http://www.pipelife.pl/ofirmie.php Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.01.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Agnieszkakusi jak dla ciebie to chyba dobra nowina bo mają skład w Toruniu przy ul. Chrobrego 121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts