Mephisto 01.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam! Zbliża sie u nas podjęcie decyzji dotyczących ceramiki łazienkowej i... No właśnie, do dzisiaj niemalże bylismy na 100% przekonani, że wannę to będziemy mieli z Ravaka, ale zaczęliśmy szperać po necie i znaleźliśmy firmę RIHO. I... ceny są zdecydowanie korzystniejsze od Ravaka. Pytanie tylko na ile "korzystniejsza" jest też jakość tych wanien? Na forum na razie informacji niewiele na ten temat. Może ktoś z Was użytkuje te wanny i może coś więcej napisać na ich temat? Będziemy ogromnie wdzięczni ! Pozdrawiam i życzę pomyślności w nowym roku:)! Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 01.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 kolezanka wlasnie kupila sobie wanne prosta RIHO no i zostaje woda. Niestety cała nie spływa.Nie znam modelu tak wiec nie bede zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ja też poczekam na jakieś informacje, bo mamy zamiar kupić wannę Sobek (czy jakoś tak) 180x110 z Riho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 02.01.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Podbijam Może jeszcze ktoś coś uzupełni? Pozdrawiam, Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 02.01.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja kupiłam 2 wanny Riho, prostokątną Miami i narożną Austin, są już zamontowane, ale jeszcze nie używane. Cenowo podobnie jak Koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 02.01.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 WitamSerdecznie polecam te wanny. Bardzo dobra jakość akrylu i ciekawe wzory.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Lw73, sprzedajesz te wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Mam Wannę Riho - Lihma - 180 cm -cena 1050 zł żadnych uwag- choć trochę bałam się akrylu - nie polecam natomiast zamykania odpływu klick-klackiem - chwila nieuwagi i ucieka woda - w umywalce - jak najbardzie ale w wannie - lepsze zakręcane ręcznie lub tradycyjne zatyczką (choć mniej eleganckie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 03.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 WitamSprzedaje wanny Riho i klienci są zadowoleni!PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igiełka 03.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Od 3 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką wanny RIHO LUSSO - jest super, polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
welniak 30.05.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Sprzedaje wanny Riho i klienci są zadowoleni! Pozdrawiam Marek Gdzie w Warszawie można zobaczyć wanny Riho? Chodzi mi o modele Dorado (najlepiej w komplecie z tym specjalnym parawanem nawannowym) i Geta. We wszystkich sklepach internetowych pokazane są te same zdjęcia i nie ma nawet rysunków technicznych. Poza tym chciałbym jednak zobaczyć taką wannę w naturze zanim zdecyduję się na zakup. Swoją drogą firma Riho mogłaby zadbać o trochę lepszy wygląd i funkcjonalność ich strony. Brak rysunków technicznych jest dyskwalifikujący, a i po jednym zdjęciu do każdego wyrobu to też dość skromnie. Rozumiem oczywiście, że to nie twoja wina lw73, ale jeżeli masz z tą firmą kontakt, to przekaż "żale klientów". Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 30.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 WitamNiestety nie mam dobrych wiadomości ponieważ nie bardzo wiem kto ma na tyle duży wybór wanien by na żywo je zobaczyć. Co do zdjęć to producent nie dysponuje dużą bazą fotografiiPozdrawiam i zapraszam na zakupy.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.05.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Gdzie w Warszawie można zobaczyć wanny Riho? Jakiś czas temu widziałam wanny tej fimry w TTW OPEX na al. Jerozolimskich . Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 31.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nie wiem, gdzie można je zobaczyć na żywo (tzn. wiem, ale w Olsztynie). Ja kupowałam w ewabymail - dużo taniej wyszło i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
welniak 31.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Gdzie w Warszawie można zobaczyć wanny Riho? Jakiś czas temu widziałam wanny tej fimry w TTW OPEX na al. Jerozolimskich . Pozdrawiam, KasiaR KasiaR, kofi - dzięki za informacje. Nie omieszkam skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
welniak 11.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 W końcu zrezygnowaliśmy z Riho i w ogóle z akrylu na rzecz klasycznej emaliowanej blachy stalowej. Kupiliśmy największą dostępną (180x80) Kaldewei Saniform w sklepie internetowym (było taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 06.04.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wybrałam już sobie zestaw do łazienki na górze. Będzie to Koło. Jedynie wanna mi nie pasuje, ze względu na skosy i usytuowanie kranu. Znalazłam w internecie wannę firmy Rico, która będzie mi idealnie pasować. Zastanawia mnie tylko, czy odcieniem będzie pasować do wyposażenia Koła. Może ktoś wie i pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf77wroc 23.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wanny godne polecenia. Riho to firma holenderska jednak produkcja odbywa się w Czechach. Większość markowych producentów kupuje płyty akrylowe u tego samego producenta, więc o różnicach w jakości tego najważniejszego składnika wanny trudno mówić. "Ceni się" marka i design. Moja rada- na marce można zaoszczędzić czasem kilka tysięcy złotych nic nie tracąc na jakości i funkcjonalności produktu. Te kilka tysięcy warto zainwestować w armaturę, kabinę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 26.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzięki za odpowiedź. Trochę późno, ale może ktoś inny skorzysta. Znalazłam jeszcze wannę Ravak Rosa o podobnym kształcie (głowa w węższym brzegu) i właśnie tę kupiłam. Nie byłam pewna, czy mogę zaufać Riho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 15.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Podbijam temat.I jak sie maja w użyciu wanny riho, a konkretnie model lusso?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts