iva_marti 15.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Mam zamontowaną lusso,ale jeszcze nie jest sprawdzona. Przed zakupem pytalam na forum o tą wannę i były same pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 15.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jade dzis zobaczyć lusso do salonu łazienek.Mam nadzieje,że mi sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 15.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Tez mam lusso jest supr ale teraz zaluje troche ze nie wzielam krotszej (mam 80x180) pomimo ze mam 177cm wzrostu topie sie w tej wannie! Nie mam jak sie zaprzec nogami zeby wygodnie polezec:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 17.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja mam 2 sztuki RIHO - Sobek i RIHO - Doppio. Pierwsza z nich to prawie basen. Wygodna dla 2 osób - jeżeli ktoś chce taką se kupić to polecam zasobnik CWU o pojemności co najmniej 300 litrów. Druga z nich to powiedzmy sobie półtorej osobowa Wanna. Po roku użytkowania nie zglaszm żadnych zastrzeżeń. Aha i mam 2 brodziki też RIHO i też nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 17.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mam dwie wanny Carolina - jeszcze nie użytkuję, ale wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtorek2000 14.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tez mam lusso jest supr ale teraz zaluje troche ze nie wzielam krotszej (mam 80x180) pomimo ze mam 177cm wzrostu topie sie w tej wannie! Nie mam jak sie zaprzec nogami zeby wygodnie polezec:):) A ile Ci brakuje by się zaprzeć wygodnie nózkami w Lusso...?? Też chcę 180x80 lub ewentualnie Ottawao tych wymiarach, mam 185 cm i koniecznie chcę uniknąć "efektu tonięcia" przy kąpieli solo tym bardziej, że jak by nie ma w tych modelach podłokietników, zresztą to nie to samo co zaprzeć się bezwładnie o ściankę nóżkami Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wolę topić się w RIHO niż kulić się w innych. Z "naszych" wniosków wynika, że wszystkie wanny RIHO są duże.......mi to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 14.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ja mam Riho LYRA asymetryczna, z siedziskiem i bardzo mi się podoba, bo w końcu sie w niej mieszcze, nawet z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 03.01.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Podbijam temat. Czy użytkownicy Riho Sobek mają jakieś problemy z tym produktem? A tak swoją drogą można gdzieś kupić emaliowaną stalową wannę o wielkości Sobek? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 03.01.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 tez mam lusso 180 cm i jest to duza wanna. Al ja przesiadlam sie z 140 cm wanny. Lusso uzytkuje og 3 lat - myje sie dobrze, akryl si enie rysuje nawet o zabawek dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts