kwiatkor 12.05.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Zasypałem fundamenty piaskiem, ale go nie ubijałem, licząc, że czas sam to sprawi. Minął proawie rok i widać jak znacznie osiadł, ale czy już wystarczająca? Czy jest jakaś metoda żeby sprawdzić czy piach jest już wystarczająco zagęszczony, aby można było bezpiecznie wylewać podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.05.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Jeśli padał na niego deszcz, to prawdopodobnie osiadł wystarczająco. Nie napisałeś ile piasku wsypałeś, a ile osiadł (chodz o wysokość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 13.05.2003 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Piasku zasypałem na ok.1m, ostatnią warstwę ubijałem. Deszczu tylko trochę w zeszłym roku napadało (jest już strop nad parterem).Wszystko osiadło jakieś 5cm (minimum - szacuję, są miejsca, gdzie porobiły się głębsze dołki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.05.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Cos malo ci siadlo. Osobiscie balbym sir obic wylewke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.05.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Myślę, że należy obserwować zjawisko. Warto ustalić jakiś punkt odniesienia, albo wyrównać powierzchnię i czekać, czy dołki tworzą się nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanb 19.05.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 bylo...http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=2498&forum=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Kiedy byś nie zaczął lać posadzki to użyj kratownic i zrób je zazbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 05.06.2003 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dzięki stefanb, Polewałem wodą i są miejsca gdzie usiadł za 20 cm. Potraktuję go jeszcze skoczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts