Dotty123 02.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dostałam od potencialnego "fachowca od wszystkiego" cennik usług na wykonanie róznycgh prac. Czy moglibyście podać mi jakie ceny - prównywalnie są obecnie na rynku abym mogła z Panem podjąć negocjacje. podkreslałam, że metraż do wykonania jest spory mamy domek - 2 łazienki , jedna mała na 4 m2, druga około 20 m2. Kuchnia 15 m2, salon 27 m2, 5 pokoi w tym sypialnia, więc jakby pracy troche jest. Chyba to też powinno w negocjacjach nam pomóc. ceny dotyczą Warszawy - jezeli to ma jakieś znaczenie. Dziękuję za pomoc. Montaż Geberytu 200 zł/ szt.Obudowa Geberytu 150 zł/ szt.Montaż kabiny 400 zł/ szt.Układanie glazury 45 zł/ m2Szlifowanie krawędzi płytek 45 zł/ m.b.Otwory w glazurze 5 zł/ szt.Układanie małych płytek 10x10 80 zł/ m2Układanie mozaiki 150 zł/ m2Układanie kamienia 150 zł/ m2Biały montaż 80 zł/ szt.Montaż drzwi 200 zł/ szt.Obudowa wanny prosta 350 zł/ szt.Obudowa wanny po łuku 450 zł/ szt.Sufit podwieszony 100 zł/ m2Montaż oświetlenia 15 zł/ szt.Wałki styropianowe 8 zł/ m.b.Schody (terakota) 70 zł/ m.b.Cokół na schodach 40 zł/ m.b.Cokół zwykły 8 zł/ m.b.Panele z listwą 25 zł/ m2Wykładzina dywanowa z listwą 12 zł/ m2Malowanie 8 zł/ m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 jedno wiem, 100zl za m2 podwieszanego sufitu to nie zaplace nawet za 5 lat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bi 02.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 myślę, że to wysokie ceny nawet jak na Warszawę, pozdrawiam Bi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dotty123 03.01.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 chodzi mi o to do jakiej kwoty można negocjować podane stawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 03.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ceny które podajesz w porównaniu do moich wskazują że ja robię za półdarmo a robię już lata najpierw za granicą a teraz w kraju Pozdrawiam P.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dotty123 04.01.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A może podjąłbyś się wykończenia w Słupnie koło Warszawy czy możesz mi przedstawić swój cennik ?No i termin chodzi mi o rozpoczecie prac w Marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin67 04.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 KOSMOS........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 04.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 WitamW tej konkretnej sprawie uprzejmie proszę o kontakt tyelefoniczny nr.505323871 Pozdrawiam P.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 05.01.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam. Uprzejmie proszę o podanie dokładnego majla to wyślę ceny .niechcę podawać ich wtym miejscu bo mógłbym mieć duży napływ majli na skrzynkę .Moje ceny są o 50% mniejsze oraz gratisy .Informuję że od marca już mam ustalone zaliczkowane terminy.Proszę podać co Pani ma do roboty i ile tego jest.Może do marca by się udało to zrobućNajlepiej proszę dzwonić na wcześniej podany nr.telefonu Pozdrawiam P.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 07.01.2007 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Bo tą są ceny z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Bo tą są ceny z materiałem taaak,szczegolnie Otwory w glazurze 5 zł/ szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ja przyjalem prosta metode rozmowy o cenach z wykonawcami: prosze o podanie ceny, potem dziele to przez dwa i tego bronie .... rzedko kiedy dochodzimu do 75% poczatkowej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m_ch_konto usunięte 07.01.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ja przyjalem prosta metode rozmowy o cenach z wykonawcami: prosze o podanie ceny, potem dziele to przez dwa i tego bronie .... rzedko kiedy dochodzimu do 75% poczatkowej kwoty. Dobra metoda, choc ja ostatnio przestałem się targowac. Trudno znaleźĆ dobrą ekipę nawet do malowania ścian. Biorę zatem tych co mam - zgadzam się na cenę (oczywiście nie taką jak na początku wątku) i wymagam staranności. Następnie sam robię obmiar prac i bardzo dokładną wycenę. Jak wykonawca to zobaczy to nawet nie pokazuje swoich obliczeń. Po prostu wie, że nic mi nie wciśnie. Ale to teraz jestem taki mądry i nadal spodziewam się chwili, w której znowu dam się naciągnąc. wykończeniówka mnie wykańcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam póki żyję wykończeniówka mnie wykańcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 10.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 z ekipami wybor trudny, to fakt .... nosami kreca i narzekaja ze musza robic za grosze .... a co ktoremu nie policze na roboczogodzine, to wychodzi ze zarabia wiecej niz moj szef !! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin67 10.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 wszystko czytam z przymrużeniem oka, a mianowicie-klient chce solidnego wykonawcy,który ma szybko uporać się z remontem i do tego być tani.,wykonawca,żeby zrobić szybko i solidnie potrzebuje dobrych fachowców,ale........dobry obecnie jakże poszukiwany na naszym rynku- za 2 tyś. miesięcznie nie będzie pracował więc firmy dzwigają zarobki żeby fachowca zatrzymać,a to z kolei wiąże się z wyższą ceną za robociznę od klienta,zamknięty krąg...... więc kochani szanujmy się i zróbmy kompromis,niech żyje się łatwiej......[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eastbud 11.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ceny prac wykończeniowych? służę cennikiem i polecam http://www.eastbud.com.pl/cennik.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts