Agra 02.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 witamMam problem z montażem wanny stalowej Roca. Mam do niej nóżki przyklejane, producent zalecił żeby je przykręcić do podłogi i to zamierzam zrobić. Ale teraz pytanie - producent w instrukcji montażu zasugerował żeby przykręcić ją do ściany, ale nic nie jest dołączone - czy jest konieczne przykręcanie do ściany, a jeśli tak czym się posłużyć. Proszę o radę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 13.01.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Wiem że już dawno wannę zamontowałaś ale uwagę mam ogólną dla wszystkich: instrukcje obsługi i montażu pisane są zwykle przez pracowników działów marketingu , którzy nie zawsze rozumieją co piszą. tej wanny się nie przykręca do ściany, nie ma takiej możliwości. Natomiast nóżki tak, żeby się nie rozjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts