vanderbobo 02.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 właśnie odebrałem z poczty ten sterownik, chcę go podłączyć pod piec na ekogroszek i ok, mój sterownik przy piecu ma taką opcję, ale powiedzcie mi co zrobić z czujnikiem temperatury który jest na kablu przy eurosterze 2005 czy go skrócić i dać pod obudowę sterownika? może wyciągnąć gdzieś inndziej, a może on jest do czegoś innego? np podłogówki, albo tem zewnętrznej? wiem że wielu z was ma taki sterwonik tak więc proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 02.01.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 halo, to ma taki sterownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 02.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Czy to taki sterownik?http://img57.imageshack.us/img57/8305/eurostermy5.jpg Jezeli tak to ja mam taki ale tam nie było zadnego kabla z czujnikiem temperatury.Ten czujnik jest w srodku ,podłaczyłem regulator zwykłym dwuzyłowym kablem do pieca i juz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 02.01.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ten sam tylko dodatkowo z tyłu ma kabel tak ze 2 m i na końcu czujnik tem, jak spojrzysz z tyłu na ten regulator to jest takie miejsce gdzie można podłączyć ten czujnik tem., wydaje mi się że do podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polimet 02.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ten sam tylko dodatkowo z tyłu ma kabel tak ze 2 m i na końcu czujnik tem, jak spojrzysz z tyłu na ten regulator to jest takie miejsce gdzie można podłączyć ten czujnik tem., wydaje mi się że do podłogówki Raczej kupiłeś wersję z podłogówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 02.01.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 też mi się wydaje, jednak zapłaciłem za zwykłą więc mam bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 03.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Nie masz bonusa Masz problem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 03.01.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no fakt bo nie mam czujnika zwykłego wygląda to tak: http://www.into.pl/ogrzewanie/auraton2005c.jpg ale zaraz poszukam czy może być tak ze ten czujnik to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts