Mikrusek 02.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Budowa jest już prawie na ukończeniu, zapraszam do oglądania i komentowania Zdjęcia są tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ładnie, ładnie .... podoba mi sie kolorystyka elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 04.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Mam pytanie co to za kafelki w lazience te niebieskie i mozaika w obudowie prysznica? Bardzo ladny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 04.01.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Mam pytanie co to za kafelki w lazience te niebieskie i mozaika w obudowie prysznica? Bardzo ladny kolor. Hej Z tego co pamiętam, to jest to Opoczno Organica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam Bardzo fajnie mieszkasz, zdecydowanie lubisz kontrasty ja też i dlatego podoba mi się. Komody mnie wręcz zachwyciły, coś więcej o nich napisz - łącznie z ceną pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.01.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Piekny dom. Czy te meble w salonie to Klose??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 05.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Mam pytanie co to za kafelki w lazience te niebieskie i mozaika w obudowie prysznica? Bardzo ladny kolor. Hej Z tego co pamiętam, to jest to Opoczno Organica Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 05.01.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Piekny dom. Czy te meble w salonie to Klose??? Fajnie by było Meble w salonie (stół, komody, krzesła- generalnie te ciemne) mamy z Mebinu z Radomska. Konkretnie kolekcja "Onyks". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Piekny dom. Czy te meble w salonie to Klose??? Fajnie by było Meble w salonie (stół, komody, krzesła- generalnie te ciemne) mamy z Mebinu z Radomska. Konkretnie kolekcja "Onyks". Wygladaja jak Klose... Bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 05.01.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Wygladaja jak Klose... Bardzo mi sie podobaja. Nam również Sprawiają wrażenie porządnych, zobaczymy co będzie po paru latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Bardzo ładnie mieszkacie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Bardzo ładne mieszkanko .Ladne meble w salonie,wyglądają na solidne. Tylko zdjęć mało . Nie ma łazienek, tylko jakieś namiastki. Może jeszcze nie skończone? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Bardzo ladny dom . A ja mam pytanie o okna . Czy sa to okna drewniane i czy szprosy w oknach sa w srodku czy na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 14.01.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Bardzo ładne mieszkanko .Ladne meble w salonie,wyglądają na solidne. Tylko zdjęć mało . Nie ma łazienek, tylko jakieś namiastki. Może jeszcze nie skończone? pozdrawiam Dziękuję Łazienki są praktycznie skończone. Zdjęć nie ma z braku czasu...Ale obiecuję to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 14.01.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Bardzo ladny dom . A ja mam pytanie o okna . Czy sa to okna drewniane i czy szprosy w oknach sa w srodku czy na zewnatrz. Hej, Okna to Thermoplast (a więc PCV), kolor dąb bagienny. Szprosy są wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts