jacekp71 02.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Hej,czy macie jakies doswiadczenia z parkietem (dekami) z bambusa ?? .... mnie wpadla w oko podloga z firmy BambooFloor, ale chetnie wyslucham uwag uzytkownikow !! .... pozd.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lingubot 24.01.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mnie też interesuje ten klimat!Sam bambus jest świetnym materiałem, bardzo wdzięcznym i ładnym. Na pewno zależy jak jest klepka wykonana, sklejenie, stałość i dokładność wymiarów itd. w Obi widziałem jakieś panele i nie były tanie ale pewnie warte ceny nie pamiętam ok 70zł/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 25.01.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/podloga-z-bambusa,t111877.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts