pasmal 02.01.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witajcie,Jestem zmuszona postawić skrzynkę gazową w granicy z sasiadem. Wg. gazowni musze miec jego zgode. Sasiad sie zgadza ale musi to zrobic na pismie. Macie moze wzor takiej zgody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 03.01.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pewnie gazownia ma opracowany wzór takiego oświadczenia więc nadzę tam zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 03.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Taką zgodę możesz napisać sobie "na kolanie" Wystarczy żeby określić w niej konkretnie kto (imię, nazwisko, dokument tożsamości) wyraża zgodę i gdzie (dokładna lokalizacja działek, numer działki, obręb, adres). Taki dokument powinien wystarczyćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 16.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wzór przsłałam na priva mam nadzieję, ze sie przyda . powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wzór przsłałam na priva mam nadzieję, ze sie przyda . powodzenia. mineło prawie1 i1/2 miesiaca moze już ma skrzynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 17.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Fakt, moze ma Przerzucam forum tak szybko, że czasem nie zdążę wszystkich szczegółów ogarnąć. Jak ten budowlaniec z dowcipu co biegał z taczką po budowie tak szybko, że nawet nie zdązył jej załadować Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasmal 13.03.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzięki. Skrzynkę rzeczywiście już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata-W 04.07.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Pytałam, niestety nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts