Gafinka 02.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Piekny ON - ek ( na zdjęciu) został znaleziony w okolicach Międzylesia.Właściciel się nie zgłosił. http://www.psianiol.org.pl/azyl/ewid/750a.jpg Wygląda na psa kojcowego - umie mieszkać w budzie i wykazuje zachowania typowe dla psa, ktory mieszkał w kojcu. Na spacerze jednak zachowuje się poprawnie - choć sprawia wrażenie psa o silnym charakterze, nie jest lękliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 06.01.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 piekny jest moze ktos potrzebuje pieska do pilnowania posesji? onki sa cudne, mialam sunie, dozyla sedziwego wieku, niestety juz nie jest z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 07.01.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Gafinko,może w tym wypadku cos wskóramy.Czy możesz powiedzieć teraz coś więcej o zachowaniu psa.W jakim jest wieku? Odpisz,proszę, na priva.ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Napisz ile ma lat - znajomi chyba szukaja psa (dom z ogrodem) ale wiem ze chca wzglednie mlodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 07.01.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Z wiekiem kiepsko dokładnie powiedzieć - oceniamy po zębach, ale wiemy, że ten np. nosi metalową miskę kiedy chce rozładować napięcie - więc jesli okaże się , ze gryzie kamienie ( a wiele psów tak robi) to zęby o niczym nie swiadczą. Oznak siwizny brak - po wyglądzie dałabym mu pewnie ze 4 lata, po zębach ( ale to moze byc mylące) trochę wiecej. Na razie nie opisałam precyzyjnie zachowania, bo psa jeszcze za mało znam. Na pewno nie jest lękliwy ( bo nie ucieka, nie chowa się, nie jest wystraszony), bardzo zjadliwy i terytorialny też nie jest bo wpuścił mnie spokojnie do boksu - choć nie nie znał, Dał sobie takze obejrzeć uszy dokładnie - bo sprawdzałam czy tatuazu nie ma - ręce całe mam, pies na mnie nie wyjechał; Ale przy korygowaniu na spacerze - ma minę którą można zinterpretować jako - nie wiem czy cię zjeść czy się Ciebie posłuchać - chyba jeszcze nie zdecydował czy jadalna jestem i czy opłaca mu się ze mną zadzierać - zwyczajnie znamy się jeszcze trochę za mało i on jeszcze nie zdecydował co ze mną uczynić pragnie - czy godna jestem tego, żeby mnie słuchać czy raczej mogę wystąpić jako dobro konsumpcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts