Danek4 02.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wybrałem ten projekt, co o nmi sądzicie?? http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 mnie tam sie podoba .... moze dlatego ze moj jest jakos podobny !! co mi sie rzuca w oczy to spora ilosc okien dachowych podoba mi sie; kuchnia z jadalnia otwarte, ale jednak niebezposrednio polaczone z salonem, sam wydaje mi sie interesujacy w swoim ukladzie (mozna wyznaczyc czesc kominkowa i powiedzmy TV) ale tez: male jest pomieszczenie gospodarcze, daleko do kuchni (zakupy itp), sporo miejsca "poszlo" na komunikacje na dole, gora raczej wykorzystana, zapowiada sie piekna lazienka .... powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.01.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jak na mój gust to kuchnia za bardzo wsunięta w głąb domu. Zamieniłabym kuchnię i spiżarnie z gabinetem i byłoby super. A 10 okien dachowych w takim niewielkim domu to baardzo duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 05.01.2007 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dzięki za opinie o naszym domku, pomieszczenie gospodarcze będzie trochę powiększone bo rezygnujemy z wnęki obok spiżarni i o tą wielkość będzie przesunięta łazienka i ścianka pomiędzy łazienką a pomieszczeniem gospodarczym. Okien dachowych jest 10 ale po dokładym namyśle stwierdziliśmy z żoną że wystarczy nam tylko 6 bo rezygnujemy z 1 okna w łazience i 2 w sypialni oraz z 1 w pokoju na przeciw sypialni. Pomysł na wyznaczenie częsci kominkowej i TV weźniemy napewno pod uwagę bo jest to napewno ciekawe rozwiazanie. Pozdrawiam. Jak zaczniem na wiosnę to prześlę zdjęcia z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts