jerry65 02.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Prosze o rade co robic.Mam dzialki letniskowe,a chcialbym mieszkac na stale w wybudowanym tam domu.Gdzie zalatwiac przeksztalcenie tych dzialek na cele mieszkaniowe?I czy jest to mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus99 26.01.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Hej, mam bardzo podobny problem, jednak nikt nie potrafi mi tego jasno i klarownie wytłumaczyć. Może Tobie udało się dotrzeć do jakichkolwiek konkretów. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaros 23.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Podciagam temat, bo mam ten sam problem. To znaczy, mogę wybudować dom i nawet się zameldować, ale płacę dużo wyższe podatki, jeśli działka jest rekreacyjna i z budynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts