wloczykij 13.11.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ależ jest napisane jest w dzienniku... ale odpowiem ta cegła to Hoevesteen z cegielni Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Znalazłam w dzienniku, o ja gapa . Przecież nawet oglądałam te zdjęcia z Budmaru , ale gotowa ściana wygląda znacznie ładniej i myślałam, że jednak zdecydowaliście się na coś innego. Cenę też znalazłam . Możesz zdradzić jak to wychodzi w przeliczeniu na sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.11.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cena za sztukę to 4,06zł brutto. Na metr wchodzi około 60 cegieł. Trzeba też pamiętać o specjalnej zaprawie - te cegły mają większą chłonność - trzeba liczyć jakieś 80dkg na cegłę a worek (25kg) tej zaprawy którą ja wziąłem kosztował 38,07zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldka 14.11.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ad.1.Przepraszam, ja pierwszy raz na forum ad.2.budujemy pod Wrocławiem - w Malinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.11.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Maldka> 1. nie przejmuj się, każdy ma za sobą jakiś "pierwszy raz" 2. Malin! to przy drodze Wrocław - Poznań! Ja najczęściej jeżdżę do Długołęki i ten kawałek między Trzebnicą a Długołęką (jade chęchami przez Łozinę) bardzo mi się podoba - zawsze tam zwalniam i jadę "wypoczynkowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldka 14.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To ten Malin. Bardzo mi miło, że te okolice dobrze się kojarzą. Sama wioska też jest całkiem przyjemna, tyle, że dla "dziecka betonu"- wychowanego w mieście czasem za spokojna, szczególnie wieczorami. Zimą, to z kurami należy kłaść się spać Ale nowe inwestycje Czarneckiego (ma powstać duże osiedle domków) pewnie coś w tym temacie zmienią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.11.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 no to jak się będę do Długołeki wybierał to może i was odwiedzę, o ile mnie zaprosicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldka 15.11.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 czemu nie? zapraszamy!dobrze będzie wymienić doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.11.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 byłam! i wrócę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 25.11.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 byłam! i wrócę! to miło... mam nadzieję, że dobrze się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart2007 27.11.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witaj! Pomyślałem, też o paru nie najlepiej przemyślanych zmianach, które jak mniemam niszczą cały architektoniczny i estetyczny ład tego co budujemy. Co masz na myśli? Daj szansę innym uniknąć błędów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 30.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Co masz na myśli? 1. zmieniłem rozmieszczenie i typ okien na elewacji wschodniej ale nowe ułożenie mi się nie podoba - okna parteru rozmieszczone są niesymetrycznie względem okien na poddaszu. 2. nie przypilnowałem aby okna były wstawione równo z licem nieocieplonej ściany, przez co teraz będę miał bardzo głębokie (około 25cm) parapety zewnętrzne. 3. okna dachowe są chyba za wysoko osadzone i mogłyby być lepiej rozstawione To na razie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasieks 01.12.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja tu nic nie chce pisac ale ten teges... ja wciaz wisze Szanownemu Wlascicielowi Watku piwo - ciemne (za pomoc na forum). Szukalem domku i nie znalazlem a juz chcialem podrzucic towar. Tak tylko przypominam sie i przypominam ze pamietam i z obiecanego piwa sie wywiaze !! (tylko kiedy ehhh ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 01.12.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 stasieks> nawet nie pamiętam w czym Tobie pomogłem, ani że piwo mi obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.12.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 hej Wloczykiju! ta Twoja ceglana ściana wciąż mnie urzeka! pomysł z grą symulacyjną "Zbuduj swój dom" całkiem sensowny - z pewnością pomógłby niejednemu... na przykład zrezygnować z budowy domu... czas biegnie, powiadasz? to mówisz, że kiedy ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 08.12.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 przeprowadzka na Wielkanoc.Mam nadzieję, że się uda, choć tyle jeszcze do zrobienia...Ech, żeby tak nabyć trochę doświadczenia zanim zacznie człek budować własny dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.12.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 sen zimowy? mam to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.12.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 no przynajmniej pogoda się stara... z okna widzę strzęp nieba zasnutego chmurami, ale w tych chmurach dziury widać i błękit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech te Święta będą wyjątkowe - tak wspaniałe, jak żadne dotychczas! http://images33.fotosik.pl/84/367d8a56af85af8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 21.12.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Duzo zdrowia, pomyslnosci i braku kretow na dzialce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts