Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Włóczykijowej Zygmuntówki"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiec zaczynasz następny rozdział..... powodzenia

A projekt bardzo ciekawy!!! podoba mi się szczególnie jego ogrodowa ściana. czy palujecie ogórd zimowy???[/color]

Troszkę zmieniony ten projekt, może w końcu zamieszczę ostateczne rysunki. A co do ogrodu zimowego vel oranżerii - oficjalnie została wykreślona z projektu, bo okazało się, że jej powierzchnie też wlicza się do powierzchni zabudowy, którą na w WZ ograniczyli na tyle że by się wszystko nie zmieściło...

ale za lat trzy a może wcześniej... to się o nią postaramy.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Gość Gosc_gość

Za to pojawiają się "Kibice" będący dotąd w ukryciu. 8)

Jestem ciekaw jak ekipa będzie się spisywać.

Mógłbyś czasem napisać na tym wątku co nie co:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81998&highlight=investdom

albo może nie pisz, bo będą mieli za dużo klientów i im palma odbije jakaś, tfu tfu odpukać.

No człowiek nawet sie nie zorientował jak palnęła mi setka :roll:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
ano wrócili - znaczy jest inna ekipa - co prawda dziś o 14 znów nikogo na budowie, ale za to pojawił się jeden z braci Kędrów

Jeden brat (a nawet dwóch) nie zbuduje... Widać że się boją żeby ich murarze (ci u mnie) nie ucieklli do Irlandii - czasami mam wrażenie że znów (jak za komuny :evil: ) tzw. fachowiec jest ważniejszy od klienta. Ale coś w tym jest - w wielu branżach jest teraz większy popyt niż podaż - a z rzeczywistością nie ma się co kopać, trzeba się z nią dogadać...

• 3 weeks później...