kasia w 21.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 No i jest niespodzianka Gratuluję pozwolenia Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 GRATULUJE POZWOLENIA NA BUDOWE!!!! Wiec zaczynasz następny rozdział..... powodzeniaA projekt bardzo ciekawy!!! podoba mi się szczególnie jego ogrodowa ściana. czy palujecie ogórd zimowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 25.03.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Wiec zaczynasz następny rozdział..... powodzenia A projekt bardzo ciekawy!!! podoba mi się szczególnie jego ogrodowa ściana. czy palujecie ogórd zimowy???[/color] Troszkę zmieniony ten projekt, może w końcu zamieszczę ostateczne rysunki. A co do ogrodu zimowego vel oranżerii - oficjalnie została wykreślona z projektu, bo okazało się, że jej powierzchnie też wlicza się do powierzchni zabudowy, którą na w WZ ograniczyli na tyle że by się wszystko nie zmieściło... ale za lat trzy a może wcześniej... to się o nią postaramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Hasepip.gif Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 08.04.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 o! miła niespodzianka - ktoś tu zagląda i nawet dobrze życzy Ja też wszystkim czytelnikom mego (troszke zapuszczonego) dziennika życzę zdrowia, wytrwałości i Pokoju Bożego i żebyśmy na końcu wszyscy spotkali się w Niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.05.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 oj chyba muszę poprawić częstotliwość wpisów do dziennika, bo wszystkich cierpliwych czytelników już zniecierpliwiłem i sobie poszli może jaciś nowi się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Pojawia sie pojawia. Mam tylko nadzieje, ze z wzajemnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.05.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Za to pojawiają się "Kibice" będący dotąd w ukryciu. Jestem ciekaw jak ekipa będzie się spisywać. Mógłbyś czasem napisać na tym wątku co nie co: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81998&highlight=investdom albo może nie pisz, bo będą mieli za dużo klientów i im palma odbije jakaś, tfu tfu odpukać. No człowiek nawet sie nie zorientował jak palnęła mi setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart2007 24.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witaj!Czy byłaby możliwość rzucenia okiem na Twoją budowę? Sam noszę się z zamiarem kupna realizowanego przez Ciebie projektu, chciałbym ocenić jego wymiary (chociaż na podstawie zarysu fundamentów) w rzeczywistości.Pozdrawiam-- Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 01.06.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Bart007> teraz kiedy mam L4 to nie ma problemu - podaj kiedy Tobie pasuje to się jakoś spikniemy i sobie obejrzysz. Kristofuros> postaram się coś napisać ale teraz pędze do mej córekczki by ją usypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart2007 11.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dziękuję! Może w takim razie piątek? Będziesz późnym popołudniem na budowie? W sobotę niestety pracuję. A w niedzielę nie chcę Ci głowy zawracać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 12.06.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 wolałbym tak około 13 - 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart2007 13.06.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Właściwie 14 może być. Mój adres bebtrab at gmail.com. Jakbyś podał lokalizację, chętnie bym wpadł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.06.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ok - dam znać za chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 09.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No jak tam, murarze wrócili? Coś brak wieści w Dzienniku...pozdro,Pyrgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.07.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ano wrócili - znaczy jest inna ekipa - co prawda dziś o 14 znów nikogo na budowie, ale za to pojawił się jeden z braci Kędrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 12.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 ano wrócili - znaczy jest inna ekipa - co prawda dziś o 14 znów nikogo na budowie, ale za to pojawił się jeden z braci Kędrów Jeden brat (a nawet dwóch) nie zbuduje... Widać że się boją żeby ich murarze (ci u mnie) nie ucieklli do Irlandii - czasami mam wrażenie że znów (jak za komuny ) tzw. fachowiec jest ważniejszy od klienta. Ale coś w tym jest - w wielu branżach jest teraz większy popyt niż podaż - a z rzeczywistością nie ma się co kopać, trzeba się z nią dogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.07.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ów brat pojawił się tylko po to by sprawdzić czy komin przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 02.08.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 I jak tam postepy ??? Ale jaja z tym piorunem A co d oochrony odgromowej w nowobudowanych domach-zawsze myslalem, ze to jest standard Musze spojrzec do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 02.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No nareszcie widzę foty nowe i postępy. Fajnie masz bo masz na działce zieleń - nie to co my, goła patelnia. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts