Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Włóczykijowej Zygmuntówki"

Recommended Posts

Celt, a wiesz, że teraz Feroma nie chce założyć na tym domu piorunochronu? A najzabawniejsze jest tłumaczenie: "nie założymy bo to nie jest najwyższy budynek w tej okolicy"

:lol:

Tak sobie myślę, że urząd miasta Poznania już się szykuje do wytoczenia sprawy cywilnej temu piorunowi co w nas trafił - przecież powinien trafić w obiekt najwyższy, a nie trafił i tym samym naraził "nasze biedne miasto" na straty finansowe

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a dzięki dzięki! A co tam u was Kasiu?

No gdyby nie ta budowa, to pewnie leżelibyśmy sobie teraz na plaży i jedlibyśmy gofry :lol:

A tak siedzimy na budowie, pilnujemy fachowców i nie możemy doczekać się chwili kiedy zamieszkamy w naszym domu :roll:

A swoją drogą Ty jesteś niezadowlony z projektanta, my z ekipy....

Ach szkoda gadać :(

...pseudofachowcy :evil:

Pozdrówka dla Tomeczka

kasia

• 1 month później...
  • 4 weeks później...

to ty normalnie mnie wyprzedziles :)

No, nadrobilem zaleglosci w czytaniu twojego dziennika.

Wizualizacja fajnie wyglada. Super, ze macie antresole to chyba ciekawa rzecz.

Kominek wyglada wypasnie. Generalnie wnetrza takie jakie lubie.

Co do rolet - masz z kasetami na zewnatz czy schowane w scianie? Sterowane pilotem czy sciagane tasiemka :)?

I generalnie mam pytanie czy mozna do ciebie w weekend podjechac zobaczyc budowe???

celt> rolety są podtynkowe, znaczy po części poczęści w ociepleniu. Na gotowej elewacji nic nie będzie widać, ale rewizja jest na zewnątrz od dołu, czyli nic nie będzie przewiewać. napęd elektryczny a w jednym przypadku elektryczno-ręczny znaczy jak zabraknie prądu to będzie można podnieść/opuścić ręcznie

A co do odwiedzin, to jest różnie, znaczy nie w każdy weekend jestem, a jak już jestem to też w różnych godzinach więc lepiej byśmy się umówili konkretnie.

Witaj Łukasz

Fajnie, że okienka już są - teraz tylko prosimy o fotki :)

Faktycznie jest ich sporo - no i sporo kasy kosztowałay (nas z montażem w naszym "wielkim domu" okna elewacyjne wyszły aż 4900 :wink: )

Duużo zdrówka dla Martusi - wiem jak to jest bo Piotrek miał ostatnio zapalenie krtani i przez dwie noce budził się co pół godziny - bidulek malutki nawet kaszleć nie mógł i tylko mówił z płaczem "mamusiu nie czuję się dobrze..." Ale i tak był dzielny :p

Pozdrawiam również najmłodszego inwestora :lol:

kasia

• 2 weeks później...