wloczykij 03.08.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Celt, a wiesz, że teraz Feroma nie chce założyć na tym domu piorunochronu? A najzabawniejsze jest tłumaczenie: "nie założymy bo to nie jest najwyższy budynek w tej okolicy" Tak sobie myślę, że urząd miasta Poznania już się szykuje do wytoczenia sprawy cywilnej temu piorunowi co w nas trafił - przecież powinien trafić w obiekt najwyższy, a nie trafił i tym samym naraził "nasze biedne miasto" na straty finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kurcze a co t ojest feroma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 03.08.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 celt, to firma która administruje budynkami należącymi do miasta, kiedyś administratorem był MPGM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 GRATULUJĘ SYNKA Niech rośnie zdrowo i daje rodzicom duuuużo radości Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 07.08.2007 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a dzięki dzięki! A co tam u was Kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a dzięki dzięki! A co tam u was Kasiu? No gdyby nie ta budowa, to pewnie leżelibyśmy sobie teraz na plaży i jedlibyśmy gofry A tak siedzimy na budowie, pilnujemy fachowców i nie możemy doczekać się chwili kiedy zamieszkamy w naszym domu A swoją drogą Ty jesteś niezadowlony z projektanta, my z ekipy.... Ach szkoda gadać ...pseudofachowcy Pozdrówka dla Tomeczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 26.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No no widzę że pożegnałeś się z Bratami Kędramichyba miałeś pecha z tymi ekipami murarskimi, u nas to idzie znacznie sprawniejchoć trzeba przyznać że murarze też orłami nie są; rozumiem że dalsze roboty to tzw. "metoda gospodarcza"? pozdrPyrgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.09.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 dokładnie tak jak mówisz. Mam już ekipę od instalacji wod-kan-gaz i drugą od tynków, posadzek i ociepleń wszelakich. elektryka też niby mam, ale co do niego to mam pewne wątpliwości bo go już trochę znam i wiem, że terminy traktuje sobie dość swobodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Troche spoznione gratulacje z okazji urodzic dzieckaCo do namiarow na arch. wnetrz- nie ma sprawy. Tak to juz jest, ze na poczatk usie wydaje, ze to taka zbedna osoba a potem jak sie rozmawia to nagle okazuje sie, ze bardzo pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 20.10.2007 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 oj widzę, że zaniedbywanie dziennika poskutkowało odpływem czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ...wyspać się można dopiero kiedy najmłodsze z dzieci będzie starsze niż 3 lata A i to niekoniecznie . Pewna moja sąsiadka sprzedała mi kiedyś inną mądrość ludową: "małe dzieci nie dają spać, duże dzieci nie dają żyć", więc cieszmy się, że póki co jesteśmy tylko niewyspani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.10.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 oj widzę, że zaniedbywanie dziennika poskutkowało odpływem czytelników Kurcze. To tak jak u mnie. TO przynajmniej ja bede obecny. Wloczykij, dzialasz cos z Joanna Bozacka ta arch. wnetrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 24.10.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a jakże... popatrz do mojego dziennika, a znajdziesz tam wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 to ty normalnie mnie wyprzedziles No, nadrobilem zaleglosci w czytaniu twojego dziennika. Wizualizacja fajnie wyglada. Super, ze macie antresole to chyba ciekawa rzecz. Kominek wyglada wypasnie. Generalnie wnetrza takie jakie lubie. Co do rolet - masz z kasetami na zewnatz czy schowane w scianie? Sterowane pilotem czy sciagane tasiemka ? I generalnie mam pytanie czy mozna do ciebie w weekend podjechac zobaczyc budowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 24.10.2007 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 celt> rolety są podtynkowe, znaczy po części poczęści w ociepleniu. Na gotowej elewacji nic nie będzie widać, ale rewizja jest na zewnątrz od dołu, czyli nic nie będzie przewiewać. napęd elektryczny a w jednym przypadku elektryczno-ręczny znaczy jak zabraknie prądu to będzie można podnieść/opuścić ręcznie A co do odwiedzin, to jest różnie, znaczy nie w każdy weekend jestem, a jak już jestem to też w różnych godzinach więc lepiej byśmy się umówili konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witaj Łukasz Fajnie, że okienka już są - teraz tylko prosimy o fotki Faktycznie jest ich sporo - no i sporo kasy kosztowałay (nas z montażem w naszym "wielkim domu" okna elewacyjne wyszły aż 4900 ) Duużo zdrówka dla Martusi - wiem jak to jest bo Piotrek miał ostatnio zapalenie krtani i przez dwie noce budził się co pół godziny - bidulek malutki nawet kaszleć nie mógł i tylko mówił z płaczem "mamusiu nie czuję się dobrze..." Ale i tak był dzielny Pozdrawiam również najmłodszego inwestora kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 25.10.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ach, tyle roboty mam, że znów nie zdążę przygotować zdjęć do publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 01.11.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 1 seria zdjęć dodana a kolejne w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.11.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 są nowe zdjęcia... ale pewnie i tak już nikt tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 12.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zagląda, zagląda, tylko nie codziennie . Cudna ta ściana z cegieł. Napisz, proszę co to, tzn. producent, rodzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts