kasia w 22.12.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 na nagrzewnicach kompletnie się nie znam, ale brzmi to fantastycznie - można chociaż ręce ogrzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Rece chyba tak Tylko to male piwo. Mam andzieje, ze nie bedzie problemu z reklamacja bo w koncu chyba szybko musisz miec jakies urzadzenie do grzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 04.01.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 o jaka miła niespodzianka! nie wiedziałem, że pojawiły się nowe wpisy w komentarzach - nie dostałem żadnego powiadomienia... celt>z reklamacją to wielkiego problemu nie było: z Castoramy odesłano mnie do Gądek, gdzie jest serwis tego producenta. Gdybym zostawił urządzenie w Casto to obsługa reklamacji trwałaby 2 tygodnie, a tak może będzie krócej. Mam natomiast generalne wątpliwości co do przydatności takie urządzenia a to głównie z powodu który opisałem w dzienniku: duży pobór gazu, powoduje znaczne oziębienie butli oraz jej ciekłej zawartości (wskutek parowania) a to wyraźnie obniża dalsze parowanie na tyle, że nagrzewnica mimo że wciąż spala gaz to prawie wcale nie grzeje. Tutaj warto zaznaczyć, że spalanie gazu z butli daję m.in. wodę! Więc w mojej sytuacji, kiedy zależy mi nie tylko na cieple, ale i na niskiej wilgotności nie jest to czynnik sprzyjający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 no ładnie ładnie! praca wre! kominek bardzo mi się podoba, a będzie jeszcze bardziej! wkład jakiś taki szeroki jest czy mi sie wydaje? co to? no i oczywiście obudowa z cegieł mniam mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 22.01.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 jakoś szczególnie panoramiczny to on nie jest, choć mały też nie. Bardziej mi zależało, by był szczelny i nadawał się do domu z wentylacją mechaniczną. Ale najlepsze jest to, że przez weekend poczytałem sobie dwa numery miesięcznika "Świat kominków" i troszkę żałuję, że nie zrobiłem tego tak z dwa miechy wcześniej. Pojęcia nie miałem, że taki niby przeżytek jak piece kaflowe też przeżywają renesans. Mamy piece kaflowe w miejscu w którym aktualnie mieszkamy, ale to co teraz się buduje pod tą nazwą to całkiem inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.02.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 i po co tu się wypisywać kiedy i tak nikt nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 i po co tu się wypisywać kiedy i tak nikt nie czyta czyta, czyta u nas zresztą też zauważyliśmy brak zainteresowania dziennikiem... a dzis właśnie widzieliśmy się z Joanną i pytaliśmy o postępy u Was. my ruszamy dalej niedługo, ale już przymierzamy się do wykończeniówki, przynajmniej chcemy sie finansowo przymierzyć....co pewnie będzie bolesne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 29.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam . Mam pytanieJaki macie typ rolet zewJaki zakres "prac" miał obsługiwać system Luxor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 i po co tu się wypisywać kiedy i tak nikt nie czyta a! bo się obrażę! Ech, osiołkowi w żłoby dano... no właśnie, skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 05.03.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 tokas> mamy rolety podtynkowe INTEGRO; do luxora podłączone są wszystkie rolety i część oświetlenia "sufitowego" jeszcze nic nie programowałem i nawet nie miałem głowy żeby się nad tym zastanowić co dokładnie chcę by było realizowane, pewnie będzie automatyczne zamykanie i otwieranie rolet o odpowiednich godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wloczykiju, Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą Wam odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dużo miłości i uśmiechu w te Święta http://www.przedszkole134.poznan.pl/ilustracje/wielkanoc33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 26.03.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dziękuję za życzenia wszelkie i sam życzę wszystkiego lepszego dla czytających mój dziennik. Ostatnio rzadko tu (znaczy do dziennika i do komentarzy) zaglądam, ale i tak nie wiele się dzieje więc nie ma co pisać. jak roboty ruszą to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Wloczykij, ty zyjesz? Co tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.04.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ano żyje... powinienem się zabrać do pisania, bo roboty ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.04.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Hehe, ja poganiam a sam sie obijam w kwestii dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no to dalej Chłopcy - czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.04.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 no to ja wznowiłem działalność dziennikarską i zaraz sprawdzę co nowego u celta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.04.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 aktualność wpisów sprawdzę tkże u Ciebie Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts