Jasia 14.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 aktualność wpisów sprawdzę tkże u Ciebie Jasia taaak jeeest! się nie obijam, chociaż nie wykluczam, że kiedyś przyjdzie taki czas... Ale Wloczykiju, Ci Twoi elektrycy to pożal się Panie! myślałam, że już wszystko zakończyli i że już im powiedziałeś adios - a oni ciągle coś tworzą chętnie zobaczę co Ci tam szwagry dokonali, czyli czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 26.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 wloczykij zdradz mi prosze co to za wklad kominkowy i jakie ma wymiary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 26.04.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ocia79> wkład kominkowy to Supra Temporis 2D. Opisów i to po polsku jest w necie sporo - dla wygody podam jeden z nich: http://kominkowo.pl/?extem=lista&typ=Piecyk&temat=prod_ex&produkt=Temporis_2D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 no to ja wznowiłem działalność dziennikarską i zaraz sprawdzę co nowego u celta u lala, dobrze nie jest. Musze sie do roboty wziasc Kiedy planujesz sie wprowadzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.05.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 wiesz celt jak to jest... plany planami a życie swojeale wyznaczyłem sobie jako termin nie przekraczalny początek najbliżej zimy, bo nie wyobrażam sobie ponoszenia kosztów ogrzewania naszego aktualnego lokum oraz nowego domu. A tak w ogóle to jakbym był jeszcze kawalerem to bym już teraz się przenosił - mnie tam warunki bojowe nie są straszne, ale z całą rodzinką to się jeszcze nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 10.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 wiesz celt jak to jest... plany planami a życie swoje ale wyznaczyłem sobie jako termin nie przekraczalny początek najbliżej zimy, bo nie wyobrażam sobie ponoszenia kosztów ogrzewania naszego aktualnego lokum oraz nowego domu. A tak w ogóle to jakbym był jeszcze kawalerem to bym już teraz się przenosił - mnie tam warunki bojowe nie są straszne, ale z całą rodzinką to się jeszcze nie da C o d otej przeprowadzaki-ja ciebie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.06.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kurde, ale masz przeboje z tymi sasiadami. Czytam o tym, ze zbierasz fundusze na konczenie domu-wiem jak to boli. Ja wlasnie sie zastanawiam czy oda mi sie sprzedac mieszaknie w ciagu miesiaca- zeby byly srodki na wykonczenie czy bede musial dobierac kredytu. Orientowales sie generalnie jak to jest gdy chcesz dobrac kredytu? Czy jesli masz dochody okej to robia z tym jakies problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 22.06.2008 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 przy dobieraniu kredytu nie tylko zdolność kredytową liczą Tobie ponownie, także sprawdzają czy po dobraniu całkowita suma nie przekroczy jakiegoś procenta wartości nieruchomości: np nam powiedziano że jeśli zdolność będzie to nie powinno być problemu, bo razem z dobraniem suma kredytu nie będzie większa od 100% wartości inwestycji (wartość budowanego domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No, udalo si e1 mieszkanie sprzedac wiec bedzie kasa na wykonczenie....mam andzieje, ze starczy i nie ebdzie trzeba kredytu dobierac. A domek pieknie sie prezentuje. MUsze w koncu sie do ciebie wybrac. Tylko na nic nie ma czasu, nawet zeby do siebie na dzialke pojechac. U nas tez tynki schna, a w zasadzie juz wyschly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 23.06.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no u nas jest jeszcze parę miejsc z wilgotnymi plamami - najgorzej jest w kotłowni, ale to nie dziwne, bo mała jest i utrudniona wymiana powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No kotłownia u nas też najgorsza ale teraz wyglada juz w maire ok. A jak tam u was? Jak wygladacie z czasem w weekend? Bedziecie na dzialce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 wloczykij dzieki za info o kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 23.07.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ocia - mam nadzieje, że info sie przydało - wybrałaś już jakiś kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Wloczykiju, ładnie wygląda ta "pustka" będziesz wszystko malował sam? jaką farbą? jaką techniką? a ofertami innych banków zainteresuj się koniecznie! my formalności w Polbanku załatwialiśmy prawie cztery miesiące i myślałam, że fioła dostanę - dlatego nie należy wierzyć w zapewnienia, że za tydzień czy dwa tylko działać na kilku frontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 28.07.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Jasia> chyba sam malować nie będę, bo jak sobie porównywałem ściany, które sam gruntowałem z tymi gruntowanymi, przez szwagrów to stwierdziłem, że oni robią to o niebo lepiej - szkoda czasu i farby na takie eksperymenty... no może kotłownię to sam pomaluję a co do materiałów to pustka malowana jest farbą beckersa a jako podkład służyła lateksowa farba gruntująca Śnieżka. Ale resztę gruntowałem Dekoralem Unikrylem a malowane będzie Dekoralem Akrylitem W. Kolor jest wybrany z wzornika NCS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.07.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 no właśnie też mam wątpliwości co do moich umiejętności malarskich zwłaszcza w porównaniu z fachowcami ale może, jak Ty, zrobimy sami gruntowanie? zawsze trochę to taniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.09.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dziś malowałem kotłownię... nie tak źle to wyszło... może jednak resztę też sm pomaluję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 to widzę, że sobotnie doświadczenia mamy podobne - ja malowałam na biało po raz drugi spiżarnię, ale wydaje mi się, że wyszło średnio Seb będzie kolorował dziś pokój, jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 29.09.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Znów byłem na działce - tym razem z powodu pani rzeczoznawcy, która wycenia nasz dom (potrzebne przy przenoszeniu kredytu). Pojawił się też jeden ze szwagórw i oglądał wynik moich sobotnich działań malarskich. Powiedział, że nie źle, ale muszę uważać bo ubrudziłem wałek piaskiem i teraz ten piasek pojawia się tu i tam na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wloczykij. Zagladasz tu jeszcze? Co tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts