Munch 13.05.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Mam TV kablowa w bloku - w dużym pokoju oryginalny kabel, w małym "gówniany" kabel po porzednim właścicielu. Kabel jest rozdzielony w skrzynce w pionie. Chcę pociągnąć porządny kabel do małego pokoju i do kuchni. Czy to nie za bardzo osłabi sygnał? Czy lepiej podzielić kabel w pionie na 3 części (2 pokoje + kuchnia), czy pociągnąć 1 szeregowo do pokoju i kuchni. Czy operator kablówki mnie namierzy z takimi numerami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 13.05.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Nikt cię nie namierzy!!!, okabluj sobie jak chcesz, a jak ew.zaprosisz do siebie montera to mu pokażesz to tylko jedno gdiazdeczko i do widzenia nie będzie przecież niuchał Ci po domu. A co do sposobu to proponuję Ci zrobić to w szereg, są takie gniazdka przelotowe co tłumią chyba tylko 1 lub 2dB i końcowe zakończone oporem 75om. Jak dotrzesz do odpowiedniego sklepu to powiesz mu ile chcesz mieć punktów i powinien wiedzieć jakie Ci dać gniazdka. Gdzieś mam na ten temat super stronę, jak ją znajdę to ją podam. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 13.05.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 o już znalazłemhttp://www.telmor.pl/pol/oferta.html lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Munch 13.05.2003 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dzięki Lechu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts