majkoski 11.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A tu już minął kolejny NOwy Rok. Życze Wam wszystkiego najlepszego i rozwiązania kominkowych dylematów. No i milego mieszkania w swoim domku. Pozdrawiam. Dziennik Uzupełnić! Jakieś wnętrza bym chętnie obejrzała. No i psinkę, ba mam taka samą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A tu już minął kolejny NOwy Rok. Życze Wam wszystkiego najlepszego i rozwiązania kominkowych dylematów. No i milego mieszkania w swoim domku. Pozdrawiam. Dziennik Uzupełnić! Jakieś wnętrza bym chętnie obejrzała. No i psinkę, ba mam taka samą. Wiem wiem uzupełnię niedługo i wkleję fotki tylko panowie muszą poprawić swoje błędy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wiem wiem uzupełnię niedługo i wkleję fotki tylko panowie muszą poprawić swoje błędy. pzdr No - ja bym też chętnie zobaczył - a tu nic ... - a tak na marginesie - ładny domek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 gości dużo - gospodarze gdzieś powędrowali - czekamy na cd. wyrzućcie mnie z dziennika - pomyliłam się - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Idziesz jak burza z tym uzupełnianiem dziennika pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.08.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Idziesz jak burza z tym uzupełnianiem dziennika pozdr adam nooooo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 19.10.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pytasz jak kolejny ekspert???...............To i tobie ma przypomnieć o czym jest topik..???Odpowiadając całym zdaniem bo widzę ,że włączasz się do rozmowy nie czytając tego co w tym wątku już pisałem.DOM........post nambr łan Pisał o tym w 2006 roku.Kuźwa wybudujesz za 200 tysiaków mi dom 120 metrowy???To dawaj do córki już dzwoniłem. Łyknęła cię i chce namiary kasę 200 tyś ma to jej wybuduj by sobie zamieszkała ale zamieszkała a nie patrzył się na to co jej wybudowałeś w szkielecie. Odpowiadam w tym wątku, bo nie chcę odbiegać od tematu. Jeśli zacząłeś pisać swój dziennik, to wypadałoby go zakończyć (chociaż jednym zdaniem). Jeśli chodzi o temat domu za 200tys. zł, to jest on nadal realny, o czym pisali an-bud i inni, ale ty najwyraźniej nie umiesz ich wypowiedzi przeczytać ze zrozumieniem. Na siłę próbujesz znaleźć dziurę w całym. Gdy an-bud piszę o swoim mikro domku 8, czy 12m2, to nie bierzesz pod uwagę tego, że jest to domek w pełni wyposażony. Chcąc uzyskać dom 120m2 nie ma sensu mnożyć kosztów jego rozwiązania przez 15, czy 10, bo niektóre koszty nie będą wzrastały w tych proporcjach (np. nie będziesz chciał w takim domu 10 kibelków, czy umywalek). Napisz o konkretach do an-buda, to przedstawi Ci konkretną ofertę. Co do tytułu, to nie ja, podobnie jak an-bud prosiłem o tytuł najlepszego doradcy, tylko inni Forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Odpowiadam w tym wątku, bo nie chcę odbiegać od tematu. Jeśli zacząłeś pisać swój dziennik, to wypadałoby go zakończyć (chociaż jednym zdaniem). Jeśli chodzi o temat domu za 200tys. zł, to jest on nadal realny, o czym pisali an-bud i inni, ale ty najwyraźniej nie umiesz ich wypowiedzi przeczytać ze zrozumieniem. Na siłę próbujesz znaleźć dziurę w całym. Gdy an-bud piszę o swoim mikro domku 8, czy 12m2, to nie bierzesz pod uwagę tego, że jest to domek w pełni wyposażony. Chcąc uzyskać dom 120m2 nie ma sensu mnożyć kosztów jego rozwiązania przez 15, czy 10, bo niektóre koszty nie będą wzrastały w tych proporcjach (np. nie będziesz chciał w takim domu 10 kibelków, czy umywalek). Napisz o konkretach do an-buda, to przedstawi Ci konkretną ofertę. Co do tytułu, to nie ja, podobnie jak an-bud prosiłem o tytuł najlepszego doradcy, tylko inni Forumowicze. Poproszę o twoje namiary by córce wybudować dom za 200 tyś zł.D....O...M....120 m2. Bez zbędnego mnożenia jak to piszesz.Ja po prostu daję ci 200 tyś zł. a ty masz mnie zawołać jak sen ci się ziści.;)Słowotoku tu nie potrzeba ...............200 tyś zł...........gdzie mamy jechać??? p.s. jakie kobyły trzeba ci pisać ??????????????????????????Trzcionka już nie przyjmuje. Edytowane 19 Października 2013 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 02.02.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Następnym etapem były warunki i adoptujacy.Te pierwsze załatwiliśmy w ciagu dwóch miesięcy.Za to PAN adopt. okazał się kawałkiem ...ble ble. A jaki związek ma adopcja przez tego pana z Waszym dziennikiem budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2016 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 A jaki związek ma adopcja przez tego pana z Waszym dziennikiem budowy? Jeśli już przypadkiem tu zaglądnąłem.Poczytaj inne dzienniki.Bo DB mulisz z dziennikiem FM.Czy w DB piszesz koszty budowy???.W dzienniku FM piszesz by forumowicz -nowy inwestor czytający to wiedział.Ni z gruchy ni z pietruchy palnąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts