Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika NS,jego Gosi i magdy gl312.

Recommended Posts

• 5 weeks później...
  • Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tu już minął kolejny NOwy Rok. Życze Wam wszystkiego najlepszego i rozwiązania kominkowych dylematów. No i milego mieszkania w swoim domku. Pozdrawiam. Dziennik Uzupełnić! Jakieś wnętrza bym chętnie obejrzała. No i psinkę, ba mam taka samą.

Wiem wiem uzupełnię niedługo i wkleję fotki tylko panowie muszą poprawić swoje błędy.

pzdr

• 7 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,

te całkiem błahe i te ważne,

te dostojne i te ciut niepoważne,

niech się spełnią.

daggulka

http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg

• 3 weeks później...
  • 3 years później...
  • 2 months później...
Pytasz jak kolejny ekspert???...............To i tobie ma przypomnieć o czym jest topik..???Odpowiadając całym zdaniem bo widzę ,że włączasz się do rozmowy nie czytając tego co w tym wątku już pisałem.DOM........post nambr łan

Pisał o tym w 2006 roku.Kuźwa wybudujesz za 200 tysiaków mi dom 120 metrowy???To dawaj do córki już dzwoniłem. Łyknęła cię i chce namiary kasę 200 tyś ma to jej wybuduj by sobie zamieszkała ale zamieszkała a nie patrzył się na to co jej wybudowałeś w szkielecie.

Odpowiadam w tym wątku, bo nie chcę odbiegać od tematu.

Jeśli zacząłeś pisać swój dziennik, to wypadałoby go zakończyć (chociaż jednym zdaniem).

Jeśli chodzi o temat domu za 200tys. zł, to jest on nadal realny, o czym pisali an-bud i inni, ale ty najwyraźniej nie umiesz ich wypowiedzi przeczytać ze zrozumieniem.

Na siłę próbujesz znaleźć dziurę w całym.

Gdy an-bud piszę o swoim mikro domku 8, czy 12m2, to nie bierzesz pod uwagę tego, że jest to domek w pełni wyposażony.

Chcąc uzyskać dom 120m2 nie ma sensu mnożyć kosztów jego rozwiązania przez 15, czy 10, bo niektóre koszty nie będą wzrastały w tych proporcjach (np. nie będziesz chciał w takim domu 10 kibelków, czy umywalek).

Napisz o konkretach do an-buda, to przedstawi Ci konkretną ofertę.

Co do tytułu, to nie ja, podobnie jak an-bud prosiłem o tytuł najlepszego doradcy, tylko inni Forumowicze.

Odpowiadam w tym wątku, bo nie chcę odbiegać od tematu.

Jeśli zacząłeś pisać swój dziennik, to wypadałoby go zakończyć (chociaż jednym zdaniem).

Jeśli chodzi o temat domu za 200tys. zł, to jest on nadal realny, o czym pisali an-bud i inni, ale ty najwyraźniej nie umiesz ich wypowiedzi przeczytać ze zrozumieniem.

Na siłę próbujesz znaleźć dziurę w całym.

Gdy an-bud piszę o swoim mikro domku 8, czy 12m2, to nie bierzesz pod uwagę tego, że jest to domek w pełni wyposażony.

Chcąc uzyskać dom 120m2 nie ma sensu mnożyć kosztów jego rozwiązania przez 15, czy 10, bo niektóre koszty nie będą wzrastały w tych proporcjach (np. nie będziesz chciał w takim domu 10 kibelków, czy umywalek).

Napisz o konkretach do an-buda, to przedstawi Ci konkretną ofertę.

Co do tytułu, to nie ja, podobnie jak an-bud prosiłem o tytuł najlepszego doradcy, tylko inni Forumowicze.

Poproszę o twoje namiary by córce wybudować dom za 200 tyś zł.D....O...M....120 m2. Bez zbędnego mnożenia jak to piszesz.Ja po prostu daję ci 200 tyś zł. a ty masz mnie zawołać jak sen ci się ziści.;)Słowotoku tu nie potrzeba ...............200 tyś zł...........gdzie mamy jechać???:confused:

p.s. jakie kobyły trzeba ci pisać ??????????????????????????Trzcionka już nie przyjmuje.

Edytowane przez niktspecjalny

• 2 years później...
  • 1 month później...
A jaki związek ma adopcja przez tego pana z Waszym dziennikiem budowy?

Jeśli już przypadkiem tu zaglądnąłem.Poczytaj inne dzienniki.Bo DB mulisz z dziennikiem FM.Czy w DB piszesz koszty budowy???.W dzienniku FM piszesz by forumowicz -nowy inwestor czytający to wiedział.Ni z gruchy ni z pietruchy palnąłeś.